Inkubaattorit

Inkubaattorit ja laatu

Lämpötilansäätötekniikka ammattilaisille

Teknologia-aihealueellamme voit kurkistaa kulissien taakse. Jatkuva kehitys säätötekniikan ja lämmitys- sekä jäähdytysjärjestelmien alalla, kehittynyt valmistuskonsepti ja tinkimätön laadunvalvonta ovat tehneet meistä yhden johtavista laboratoriolaitteiden valmistajista maailmanlaajuisesti.

Pitääksemme tämän aseman, olemme sitoutuneet asiakkaittemme kanssa laatuun, luotettavuuteen, tarkkuuteen, dokumentointiin, turvallisuuteen ja mukavuuteen.

Memmert on sertifioitu DIN EN ISO 13485 mukaisesti (lääkinnällisille laitteille) ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu. Lisäksi Memmert läpäisi onnistuneesti MDD 93/42/ETY -sertifikaattien laajennuksen. Olemassa oleva EC-sertifikaatti, direktiivi 93/42/ETY, myönnettiin ilmoitetun laitoksen toimesta ja on nyt voimassa toukokuuhun 2024 asti siirtymäsäännöksen (EU) 2017/745 mukaisesti.

Uusi DIN 12880 asettaa standardit moderneille uuneille ja inkubaattoreille. Kun vertaat yksittäisten valmistajien tietoja lämmitys- ja jäähdytysaikojen, lämpötilan homogeenisuuden ja lämpötilan johdonmukaisuuden sekä ovien avaamisen jälkeisten palautumisaikojen osalta, sinun tulisi aina ottaa huomioon taustalla oleva testistandardi. Ainutlaatuisen lämmityskonseptimme ja talon sisällä kehitetyn ja valmistetun ohjausteknologian ansiosta saavutamme erinomaisia tuloksia paitsi uuni- ja inkubaattorituoteryhmissämme, myös kaikissa muissa tuotteissamme, jopa kun noudatetaan tiukkoja uusia testivaatimuksia DIN 12880:2007-05 mukaisesti. Modernin mittauslaitteistomme avulla testiosastollamme voimme milloin tahansa testata tämän kaikissa lämpötiloissa

5 hyvää syystä miksi valita Memmert inkubaattori

1 – intuitiivinen käyttö: kosketa, käännä ja käynnistä!

Hienoa lasia ja ruostumatonta terästä. Tyylikäs näyttö on ollut Memmertin laboratoriouunien tunnusmerkki jo monien vuosien ajan. Uusimman sukupolven laitteista lähtien tuotteemme ovat muuttuneet älykkäiksi ja vuorovaikutteisiksi. Tutustu Memmert ControlCOCKPITiin!

2 – ruostumaton teräs: arvokas materiaali, joka tarjoaa lisäarvoa laboratoriossa

Monien vuosien ajan jäsennelty ruostumaton teräs on ollut Memmertin uunien, inkubaattoreiden ja ilmastokammioiden erottuva piirre laboratoriossa. Toiminnallinen muotoilu kauneimmassa muodossaan: naarmuuntumaton, hygieeninen, kestävä ja pitkäikäinen.

3 – Viestintä: rajapinnat laajaan maailmaan

Meidän mielestämme laboratoriouunin ohjelmointi pitäisi olla mahdollista mistä päin maailmaa tahansa ilman ongelmia. Tästä syystä Memmertin laitteissa on uusimmat viestintärajapinnat.

4 – Turvallisuus: käyttäjien ja kammion kuormien osalta

Kaikissa Memmertin laboratoriouuneissa on elektroninen lämpötilanseurantajärjestelmä, mekaaninen lämpötilarajoitin DIN 12880 mukaisesti ja integroitu automaattinen diagnostiikkajärjestelmä, joka sisältää optisen ja akustisen hälytyksen vakiona

5 – Palvelu: milloin tahansa, missä tahansa

Memmertin teknisellä palvelulla on vaativa tehtävälista. Varaosien toimitus, huolto, korjaus ja käyttöönotto, IQ/OQ/PQ-kelpoisuus, asiakaskoulutus ja ohjelmisto-ohjeet. Kaikki tämä yhdistyy maailmanlaajuiseen palvelukumppaniverkostoon, joka varmistaa, että kaikki Memmertin laitteiden käyttäjien kysymykset käsitellään ja täytetään.

inku1

Inkubaattorit Co2

Turvallisuus on käsite : High-End toiminnot solurakenteen sekä bakteerien- sekä kudosrakenteiden säilyvyyteen.

Pelteir IPP

Inkubaattorit Peltier-jäähdytetyt

Peltier-jäähdytetyt IPPeco sarja asettaa uudelleen energia tehokkuuden solukasvatukselle huoneenlämpötilassa.

inku med

Inkubaattorit Im

Inkubaattorit Im on luokka I yhteensopivia medical tason laitteita.

inku icmed

Inkubaattorit ICOmed CO2

Turvallisuus on käsite : High-End toiminnot solurakenteen sekä bakteerien- sekä kudosrakenteiden säilyvyyteen.

Inkubaattorit I

Inkubaattorit I

Inkubaattori I - sarja on on täydellinen vaihtoehto tutkimukseen, lääketeollisuuteen, lääkesäilytykseen kuin ruoka kemiaan.

komp inku

Inkubaattorit kompressori-jäähdytyt

Täydellinen vaihtoehto kun halutaan nopeata lämpötilan vaihtoa inkuboinnin tai kasvatuksessa aikana.