Epäorgaanisten alkuaineanalysaattorit

Epäorgaanisten materiaalien CS/ONH-alkuaineiden analysaattorit

Materiaalin alkuainekoostumus määrittää sen ominaisuudet. Alkuaineanalyysi on siten olennainen materiaalien ominaisuuksien luonnehtimisessa ja laadunvalvonnassa, jotka on täytettävä tietyt vaatimukset.

Yli 110 vuoden kokemuksella alkuaineanalysaattorien kehityksestä ja valmistuksesta olemme suunnitelleet innovatiivisen inductar®-sarjamme. Käyttäjäystävälliset analyyttorit epäorgaaniseen alkuaineanalyysiin käyttävät erittäin innovatiivisia kiinteän tilan induktiokammioita määrittääkseen hiilen, rikin, hapen, typen ja vedyyn pitoisuudet. Hiili ja rikki määritetään palamalla, kun taas happi, typpi ja vety uutetaan näytteestä inertillä kaasufuusiomenetelmällä.

Uusi, innovatiivinen instrumenttikonsepti epäorgaaniseen alkuaineanalyysiin

Korkean tarkkuuden epäorgaaniset alkuaineanalysaattorimme metallien ja muiden epäorgaanisten materiaalien analysointiin hyödyntävät vain viimeisintä teknologiaa. Ne on varustettu pitkäikäisellä kiinteän tilan korkeataajuusinduktio-uunilla, joka mahdollistaa näytteiden lämpötilojen lähes 3 000 °C:n saavuttamisen. Lisäksi innovatiivinen kiinteän tilan teknologia tekee tarpeettomaksi osien, kuten oskillaattoriputken tai elektrodien, työlääksi käyvän puhdistamisen. Instrumenttivalikoimamme tarjoaa erinomaisen joustavuuden eri havaitsemisvaihtoehtojen, analyysitapojen ja näytteiden syöttövaihtoehtojen suhteen, jotka voidaan mukauttaa sovellustarpeidesi mukaan.

Hanki DSC mittalaite kotimaiselta laboratoriotuotteiden asiantuntijalta, Labsenseltä. Mikäli sinulla herää jotain kysyttävää, ota yhteyttä.

Inductar CS Cube
Inductar CS Cube

Inductar CS Cube - Edistyksellinen hiilen ja rikin alkuaineanalysaattori

Suunniteltu korkean tarkkuuden hiilen ja rikin analysoija metallisille ja muille epäorgaanisille materiaaleille käyttää vain viimeisintä teknologiaa ja tarjoaa helppokäyttöisyyttä sekä vähäistä huoltoa. inductar® CS cube on varustettu pitkäikäisellä kiinteän tilan korkeataajuusinduktio-uunilla, jonka avulla näytteen lämpötila saavuttaa yli 2 000 °C. Valinnaisen kameran indulive:n ansiosta voit havaita kaasun vapautumisen näytteen palamisen aikana reaaliajassa. Hiili ja rikki analysoidaan laajakaistaisilla infrapunadetektoreilla (IR), jotka kykenevät havaitsemaan koko pitoisuusalueen. Näin ollen myös vähäiset pitoisuudet alhaisessa ppm-alueessa sekä joitakin painoprosentteja suuremmat pitoisuudet ovat havaittavissa.

Analysointimenetelmä

Korkean lämpötilan palaminen puhdistetussa hapen ilmakehässä yli 2 000 °C:n lämpötilassa, jonka jälkeen analyyttisen kaasuvirran puhdistus ja seuraava kaasuanalyysi. CS-analyysi suoritetaan ISO 15350, ASTM E1019 ja muiden kansainvälisten standardien mukaisesti.

Suuri mittausalue

1 ppm:sta jopa 100 %:iin koostumuksen sisällöstä. Tämä tarkoittaa 60 mg hiiltä tai 5 mg rikkiä absoluuttisesti.

Laitteen erityisominaisuudet

Ei tarvetta vaivalloiseen ja meluisaan puhdistukseen imurilla

Inductar CS cube saavuttaa puhtaamman palamisen kuin mikään aiemmin rakennettu järjestelmä on koskaan saavuttanut. Innovatiivinen laitteen suunnittelu yhdistettynä korkealaatuisten keraamisten kruunujen kanssa vähentää järjestelmän saastumista pölyllä ja roskilla minimiin. Pääasiallinen syy tähän on ylhäältä alas suunnattu happikaasu-virtaus. Tällä lähestymistavalla saadaan aikaan ainutlaatuinen suojakaasuvirta, joka vähentää pölyn ja roskien tarttumista palamiskammion sisäseiniin minimiin. Palamisprosessin aikana syntyvä pöly ja roskat kerätään keraamisten kruunujen sisään, koska korkeammat sivuseinät pitävät roiskeet sisällä ja suurin osa pölystä työnnetään takaisin kruunun pohjalle. Helposti saavutettava lämmitetty pölysuodatin kerää kaiken jäljellä olevan pölyn ennen kaasun kuljettamista laitteen läpi. Tämä älykäs järjestely tekee pölynimurin tarpeettomaksi ja mahdollistaa osien, kuten palamiskammion, pölysuodattimen ja jopa tarvikkeiden, harvemman puhdistuksen. Tämä säästää aikaa ja johtaa pienempiin kustannuksiin sekä tarkempiin mittaustuloksiin.

Helppo käsiteltävyys ja vähäinen huolto

Inductar CS cube on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa käyttömukavuutta ja maksimaalista kestävyyttä. Yhtiömme oma kiinteän tilan teknologia induktiouunille varmistaa komponenttien lähes rajattoman käyttöiän. Tämä tekee vanhentuneiden oskillaattoriputkien vaihtamisesta tarpeetonta. Selkeästi järjestetyt ja helposti saavutettavat järjestelmän osat mahdollistavat vähäisen huollon, jota tarvitaan vain muutamia sekunteja. Työkaluttomat klipsiliitokset takaavat tiiviin vuodonkestävyyden milloin tahansa. Käytettyjen reagenssien käyttöikä on lähes jatkuvasti seurattavissa ilmaisimien avulla ja näkyy selkeästi intuitiivisessa laitteiston ohjelmistossa. Siksi laitteen huoltaminen on uskomattoman helppoa.

Luotettava, valvomaton 24/7 toiminta 89 paikan automaattinäytteenottajalla

Inductar CS -kuutioon on saatavilla kaksi erilaista näytteenottomahdollisuutta, jotka sopivat parhaiten käyttötarpeisiisi. Kätevä 89 paikan automaattinäytteenottaja mahdollistaa täysin automatisoidun suurikapasiteettisen toiminnan ja on optimoitu luotettavaan ja valvomattomaan 24/7 käyttöön. Valmista näytteet ja aloita analyysi ennen päivän päätöstä ja katso valmiit analyysitulokset seuraavana aamuna. Näin voit nauttia sujuvista analyyseistä ja olla luottavainen tuloksiisi.

Integroidun kamera induLive:n avulla voi suorittaa reaaliaikaista prosessivalvontaa.

inductar CS -kuution erittäin optimoitu palamisprosessi – tunnettu ominaisuus – takaa aina luotettavat ja tarkat tulokset. Korkealaatuiset materiaalit, hyvin rakennettu rakenne ja pitkäikäiset komponentit tekevät järjestelmästä ainutlaatuisen, vankkarakenteisen ja kestävän. Silti prosessin valvonnassa on äärimmäisen arvokasta seurata palamisprosessia visuaalisesti. Indulive-kameran avulla, joka on suoraan integroitu laitteeseen, inductar CS cube tarjoaa mahdollisuuden seurata näytteen palamista reaaliajassa monitorin avulla.

Inductar ONH Cube
Inductar ONH Cube

Inductar ONH Cube - hapen, typen ja vedyn alkuaineanalysaattori

inductar® ONH -kuutio on analyysiin tarkoitettu laite happi-, typen- ja vedyn pitoisuuksien määrittämiseen, joka yhdistää erittäin tarkat tiedot yksinkertaisiin, puhtaisiin ja automatisoituihin prosesseihin. Se käyttää ensimmäistä kertaa kiinteän tilan induktiokuumetta epäorgaanisessa ONH-analysaattorissa, mikä vie ONH-määrityksen metallien ja muiden epäorgaanisten materiaalien käsittelyssä uudelle tasolle. Innovaatiivinen ja edistynyt suunnittelu tarjoaa samanaikaisen ja käyttäjäystävällisen ONH-analyysin ilman tarvetta vaivalloisille puhdistusoperaatioille. Analysaattori on saatavilla myös OH- ja ON-konfiguraatioina mahdollisuudella päivittää täyteen ONH-versioon milloin tahansa.

Tarkat tulokset ilman vaivalloista puhdistusta – innovatiivinen kiinteän tilan induktio-uunitekniikasta

Erinomainen instrumenttien joustavuus –  mukautettava instrumenttikonsepti, joka tarjoaa erilaisia tiloja, näytteen syöttövaihtoehtoja ja detektointi vaihtoehtoja.

Helppo kätytettävyys & matala huollontarve – Helppokäyttöisen laitekonseptin ja intuitiivisen ohjelmiston ansiosta, jotka mahdollistavat päivittäisen rutiinitoiminnan käyttäjäystävällisesti.
 
Analyysimenetelmä – Inertin kaasun fuusiomenetelmässä näytteestä sulatetaan inertissä kaasuympäristössä heliumin avulla (argon ja typpi mahdollisia riippuen näytteestä ja tilasta) lähes 3 000 °C lämpötiloissa. Tämän jälkeen analysoidaan puhdistettu analyyttinen kaasuvirta ja analysoidaan seuraava kaasutuotanto. ONH-analyysi suoritetaan kansainvälisten standardien mukaisesti.
 

Laitteen erityisominaisuudet

Tarkat tulokset ja vähentynyt huoltotarve ilman vaivalloista puhdistamista

Innovatiivinen kiinteätilainen induktio-uuni vie ONH-analyysin seuraavalle tasolle. Ensimmäistä kertaa on teknologisesti mahdollista käyttää induktiokuumennusta myös ONH-analyysiin. Älykkään laitesuunnittelun ja modernin induktioteknologian avulla vaadittavat lämpötilat, lähes jopa 3 000 °C, voidaan saavuttaa suoraan näytteessä. Induktiokuumennus on monessa suhteessa edullinen ONH-analyysille. Ensimmäinen etu on ilmeinen: elektrodeja ei tarvitse puhdistaa usein, mikä vähentää huoltotarvetta ja tekee tuloksista luotettavampia. Toiseksi, koska grafiittikulhoa ei ole kosketuksessa jäähdytettyjen elektrodien kanssa, näyteastia voidaan täysin tyhjentää kaasusta välttääkseen ei-toivottuja taustatasoja. Kolmanneksi tehoa ja siten lämpötilaa voidaan säätää tasaisesti, mikä varmistaa parhaan mahdollisen tiedon laadun.

Erinomainen laitejoustavuus

Inductar CS -kuutio on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista käyttömukavuutta ja maksimaalista kestävyyttä. Meidän oma kiinteän tilan induktiouuniteknologiamme varmistaa lähes rajattoman osien käyttöiän. Tämä tekee ikääntyneiden oskillaattoriputkien vaihtamisesta tarpeetonta. Selkeästi järjestetyt ja helposti saavutettavat järjestelmän osat mahdollistavat vähäisen huollon, jota tarvitaan vain muutamissa sekunneissa. Työkaluttomat klipsiliitokset takaavat vuodonkestävyyden milloin tahansa. Käytettyjen reagenssien käyttöikä on lähes jatkuvasti seurattavissa ilmaisimien avulla ja näkyy selkeästi intuitiivisessa laitteiston ohjelmistossa. Tämän vuoksi laitteen huoltaminen on äärimmäisen helppoa.

Minimaaliset käyttövaatimukset

Inductar ONH -kuutiolla on vain hyvin vähäiset toiminnalliset vaatimukset: Laboratoriossa tarvitaan vain 628 mm x 607 mm:n verran pöytätilaa, yksi standardi sähköliitäntä (230 V) ja vain yksi kaasun toimitus. Inductar ONH -kuutti ei tarvitse lisäksi paineilmaa kantokaasun lisäksi, koska näytteenottaja on ohjattu ja liikkuu täysin elektronisesti. Pitkäikäinen kiinteän tilan induktiouuni on erittäin energiatehokas. Se vähentää energiankulutusta ja tarvitsee vain vähäisen jäähdytyksen. Ulkoinen lämmönvaihdin tai liitäntä vesijohtoveteen ei ole tarpeen. Koko jäähdytyskierto on rakennettu laitteen sisälle. Tämä tekee inductar ONH -kuution sijoittamisesta laboratorioon uskomattoman helppoa ja säästää pöytätilaa.

Helppo käsitellä ja vähäinen huoltotarve

Inductar ONH cube on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa käyttömukavuutta ja maksimaalista kestävyyttä. Yhtiömme oma kiinteän tilan teknologia induktiouunille varmistaa komponenttien lähes rajattoman käyttöiän. Selkeästi järjestetyt ja helposti saavutettavat järjestelmän osat mahdollistavat muutaman tarvittavan huoltotoimenpiteen suorittamisen sekunneissa. Työkaluttomat klipsiliitokset takaavat luotettavan tiiviin laitteen milloin tahansa. Suunnittelunsa ansiosta laite ei vaadi aikaa vieviä ja tylsiä puhdistustoimia. Käytettyjen reagenssien käyttöikä on automaattisesti seurattavissa ilmaisimien avulla. Intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen ohjelmisto tarjoaa helpon laitteen ohjauksen ja havaitsee sekä näyttää selkeästi, milloin huoltotoimenpiteitä tarvitaan

Inductar EL Cube
Inductar EL Cube

Inductar EL Cube CS/ONH - hiilen, rikin, hapen, typen ja vedyn alkuaineanalysaattori

Ensimmäistä kertaa on mahdollista analysoida hiilen, rikin, hapen, typen ja vedy n pitoisuudet metalleissa ja epäorgaanisissa materiaaleissa vain yhdellä analyyttisellä laitteella. Ainutlaatuinen inductar® EL cube on täysin uusi kehitetty analyyttinen laite hiilen, rikin ja hapen, typen ja vety pitoisuuksien erittäin tarkkaan ja joustavaan määrittämiseen. Se on varustettu pitkäikäisellä kiinteän tilan korkeataajuusinduktiouunilla, mikä mahdollistaa näytteen lämpötilojen saavuttamisen lähes 3 000 °C:seen asti. Lisäksi innovatiivinen teknologia tekee oskillaattoriputken ja elektrodien tylsän puhdistamisen tarpeettomaksi.

Analyysimenetelmä – Valitusta toiminnallisuudesta riippuen analysoitava epäorgaaninen näyte joko palaa hapessa yli 2 000°C lämpötilassa (CS) tai sulaa inertissä kaasuympäristössä lähes 3 000°C lämpötilassa (ONH). Tämän jälkeen syntyvät kaasut analysoidaan, ja kaikki analyysit suoritetaan kansainvälisten standardien mukaisesti.

Helppo näytteen valmistelu ja käsittely:

CS moodissa – Kaikenlaiset kiinteät näytteet punnitaan keraamisiin näyteastioihin (näytemassa jopa 1 g). Näytteiden esikäsittelyä ei tarvita. Lisäaineita saatetaan tarvita riippuen näytemateriaalista.

ONH moodissa – Erityistä näytteiden valmistelua ei tarvita, eli kaikenlaiset kiinteät näytteet voidaan analysoida, jos ne mahtuvat ELCAPS ONH-nikkeli kapseleihin eivätkä niiden korkeus ylitä kapselin korkeutta. Näytteitä jopa 1 g voidaan käsitellä. Jauhemaisille näytteille on erittäin suositeltavaa sulkea nikkelikapselit inPress-työkalulla. Joissakin analyyseissä saattaa tarvita lisäaineita.

Laitteen erityisominaisuudet

CS/ONH-analyysin kaikki yhdessä ratkaisu vähentää investointikustannuksia.

Ensimmäistä kertaa on mahdollista analysoida hiilen, rikin, hapen, typen ja veden pitoisuuksia epäorgaanisissa materiaaleissa, kuten metalleissa tai keramiikassa, vain yhdellä analyyttisellä laitteella. Yli 110 vuoden kokemuksella alkuaineanalysaattoreiden kehityksestä ja valmistuksesta tämä innovatiivinen korkean lämpötilan CS/ONH-analysaattori suunniteltiin. inductar EL cube on varustettu kiinteän tilan induktiouunilla sekä CS- että ONH-analyysiä varten, mikä mahdollistaa kaikkien viiden elementin analysoinnin yhdellä laitteella. Sijoittaminen yhteen innovatiiviseen ratkaisuun kahden erillisen laitteen sijaan säästää kustannuksia ja vähentää tarvittavaa laboratorion penkkipaikkaa merkittävästi. inductar EL cube on parhaiten soveltuva tutkimuslaboratorioihin ja yliopistoihin tai varmuuslaitteeksi inductar® CS cube – ja inductar® ONH cube -itsenäisten laitteiden rinnalle.

Tarkat tulokset ja vähentynyt huolto ilman vaivalloista puhdistusta

Innovatiivinen kiinteän tilan induktio-uuni nostaa inductar EL -kuution uudelle tasolle. Ensimmäistä kertaa on teknologisesti mahdollista käyttää induktiolämmitystä myös ONH-analyysiin. Älykkään laitesuunnittelun ja modernin induktioteknologian avulla tarvittavat lämpötilat lähes 3 000 °C voidaan saavuttaa suoraan näytteessä. Kiinteän tilan induktiolämmitys on monessa suhteessa edullinen epäorgaaniselle alkuaineanalyysille. Ensimmäinen etu on ilmeisesti se, että oskillaattoriputkea (CS) ja elektrodeja (ONH) ei tarvitse vaihtaa tai puhdistaa usein, mikä vähentää huoltoa ja lisää luotettavuutta. Lisäksi tehon ja siten lämpötilan säätö on mahdollista hallita tasaisesti, mikä varmistaa parhaan mahdollisen datan laadun.

Erinomainen laitteiston joustavuus

Inductar EL -kuution muokattava laitekonsepti tarjoaa laajan valikoiman räätälöintivaihtoehtoja, jotka sopivat sovellustarpeisiisi. Se yhdistää kaikki sekä analyysin että toiminnallisuuden edut, jotka ovat tyypillisiä itsenäisille inductar CS -kuution ja inductar ONH -kuution laitteille, yhteen ainoaan instrumenttiin. Lisäksi siinä on erilaisia ​​havainnointivaihtoehtoja. Uusi, innovatiivinen vetyanturi mahdollistaa nopean ja samanaikaisen ONH-määrityksen ilman veden aiheuttamia haasteita järjestelmässä. Muokattava konsepti täydentyy erilaisilla näytteen syöttövaihtoehdoilla, mukaan lukien manuaaliset näytteenottajat ja täysin automatisoitu autosampler, jossa on jopa 89 paikkaa. Kokeneiden käyttäjien on helppo vaihtaa tilojen CS ja ONH välillä, ja tämä voidaan tehdä nopeasti.

Helppo käsitellä ja vähäinen huoltotarve

nductar EL -kuutio on kehitetty tarjoamaan vertaansa vailla olevaa käyttömukavuutta ja maksimaalista kestävyyttä. Laitteen oma kiinteän tilan teknologia induktiouunille varmistaa komponenttien lähes rajattoman käyttöiän. Selkeästi järjestetyt ja helposti saavutettavat järjestelmän osat mahdollistavat tarvittavien huoltotoimenpiteiden suorittamisen sekunneissa. Työkaluttomat klipsiliitokset takaavat tiiviin vuodonkestävyyden milloin tahansa. Laitteen suunnittelun ansiosta aikaa vieviä puhdistustoimenpiteitä ei tarvita. Käytettyjen reagenssien käyttöikää seurataan automaattisilla ilmaisimilla, ja tarvittavat huoltotoimenpiteet näkyvät selkeästi laitteen intuitiivisessa ja käyttäjäystävällisessä ohjelmistossa. Näin ollen laitteen huoltaminen on äärimmäisen helppoa.