Kjeldahl laitteet ja lisälaitteet

Opsis KjelROC Kjeldahl tislaimet ja lisälaitteet

OPSIS LiquidLINE tarjoaa laajan valikoiman Kjeldahl-laitteita, jotka on suunniteltu erityisesti typen ja proteiinin määrittämiseen Kjeldahlin menetelmällä. Tämä menetelmä on yleisesti käytössä elintarvike-, ympäristö- ja maataloustieteiden analytiikassa. OPSIS LiquidLINE:n Kjeldahl-laitteet sisältävät erilaisia malleja, jotka kattavat niin automatisoidut näytteenkäsittelylaitteet kuin tislaus- ja sulatusyksiköt.

Tärkeimpiä ominaisuuksia OPSIS Kjeldahl -laitteissa ovat

 1. Automaatio: Useat laitteet tarjoavat täysin automatisoidut prosessit, jotka vähentävät manuaalista työtä ja parantavat toistettavuutta. Esimerkiksi KjelROC Analyzer automatisoi distillaatio- ja titrausvaiheet.

 2. Tehokkuus ja nopeus: Laitteiden suunnittelussa on keskitytty nopeuttamaan näytteenkäsittelyä ja parantamaan käyttäjän tehokkuutta, mikä vähentää virheitä ja kustannuksia.

 3. Joustavuus: Kjeldahl-laitteet ovat joustavia erilaisten näytteiden käsittelyssä, ja niitä voidaan käyttää monipuolisesti eri sovelluksissa, kuten elintarvikeanalytiikassa, maaperätutkimuksissa ja ympäristötestauksessa.

 4. Turvallisuus: Turvallisuus on otettu huomioon suunniteltaessa laitteita, jotka sisältävät usein suljettuja järjestelmiä ja muita turvaominaisuuksia kemikaalien käsittelyn minimointiin ja käyttäjän suojelemiseen.

 5. Yhteensopivuus muiden järjestelmien kanssa: Monet OPSIS Kjeldahl -laitteet voivat integroitua sujuvasti olemassa oleviin LIMS-järjestelmiin tai muihin laboratoriotietojärjestelmiin, mikä tehostaa datan hallintaa ja raportointia.

OPSIS LiquidLINE tarjoaa näin laadukkaat ja monipuoliset ratkaisut Kjeldahlin menetelmän tarpeisiin, tuoden laboratorioihin lisää tarkkuutta, nopeutta ja käyttäjäystävällisyyttä.

KjelROC
Opsis KjelROC tislain

KjelROC Kjeldahl tislain

KjelROC-tislausyksikkömme tarjoaa täyden hallinnan tislaukseen edullisella hinnalla. Laite on Kjeldahl-laitteisto, jossa on täysi hallinta emäksille, vedelle ja höyrylle. Höyrytislausjärjestelmästä on kaksi versiota – toinen automaattisella vastaanottoaineen lisäyksellä ja toinen ilman. Kaikki KjelROC-mallimme voidaan päivittää.

Laajennettava järjestelmä. Edullinen päivitys KjelROC-tislausyksikkö voidaan helposti päivittää täydelliseksi KjelROC-analysaattoriksi tai näytteenottolaitteeksi.

Automaatio ja jäljitettävyys. Tehokkuuden lisääntyminen KjelROC-tislausyksikkö on täysin automaattinen ohjelmoitavalla emäksen, veden ja vastaanottoaineen lisäyksellä. Täydellinen jäljitettävyys mahdollisuudella seurata näytteitä ja hakea lokitiedostoja laitteesta. Automaattinen tislausyksikkö toimitetaan myös yhdessä OPSIS LiquidLINE LabConnect -ohjelmiston kanssa, mikä tekee tulosten hallinnasta vielä helpompaa. Automaattiyksikkö voidaan liittää ulkoisiin titraattoreihin.

Kemiallinen kestävyys OPSIS LiquidLINE BlackLINE -pinnoite tarjoaa ainutlaatuisen korroosiosuojan. Instrumenttimme ovat valmiita ISO 17025- ja GLP-standardien mukaisesti, vähentäen aikaa ja kustannuksia laitteen integroimisessa laboratorioprosesseihin.

KjelROC analyzer
Opsis KjelROC analyzer

Kjeldahl analysaattori

KjelROC-sarjamme automaattiset Kjeldahl-analysaattorit tarjoavat innovatiivisia, tarkkoja ja kustannustehokkaita ratkaisuja tislaukseen, titraukseen ja proteiinin määrittämiseen Kjeldahlin menetelmällä. Kjeldahlin laitteisto mahdollistaa höyrytislauksen virallisten menetelmien mukaisesti, ja OPSIS LiquidLINE:n ainutlaatuinen ennakoiva titraus tarjoaa useita etuja laboratoriossa.

Ainutlaatuinen analyyttinen tarkkuusOPSIS LiquidLINE:n ennakoiva titraus alentaa suhteellista standardipoikkeamaa (RSD) ja lisää joustavuutta eri indikaattoreiden kanssa. Kjeldahlin tislauksen ohjaus tapahtuu helppokäyttöisen kosketusnäytön kautta. Suuri, täytettävä byretti säästää aikaa ja kustannuksia siirryttäessä korkean ja matalan proteiinipitoisuuden välillä.

Yhdistä laboratoriosi – Jokaiseen analysaattorijärjestelmään sisältyy OPSIS LiquidLINE LabConnect -ohjelmisto, joka tekee laitteen käytöstä helppoa, älykästä ja tehokasta. Tulosten lähettämisen ja vastaanottamisen mahdollisuus vähentää merkittävästi integraation ja IT-kustannuksia. KjelROC on myös helppo yhdistää LIMS-järjestelmääsi tai muihin tietojärjestelmiin.

Matalat ylläpitokustannukset -Valmisteltu ISO 17025- ja GLP-ominaisuuksia varten, mikä vähentää aikaa ja kustannuksia laitteen integroimisessa laboratorioprosesseihin. Laitteisto tarjoaa helppoja diagnostiikka- ja seurantatyökaluja sekä laitteille että komponenteille.

Mukautuva työnkulku – KjelROC-analysaattori on täysin joustava mukautumaan olemassa oleviin laboratorioprosesseihisi, tai voit käyttää valmiita ohjelmiamme.

Autosampler
Opsis KjelROC Autosampler

KjelROC automaattinennäytteenvaihtaja

KjelROC-autonäytteenottaja tarjoaa laboratorioille innovatiivisen laitteen, joka määrittää proteiinin ja typen Kjeldahlin menetelmällä. Patenttia odottava ennakoiva titraus tarjoaa käyttäjälle useita etuja laboratoriossa. KjelROC-autonäytteenottaja on täysin automaattinen ja pystyy käsittelemään automaattisesti jopa 25 eri näytettä. Periaate on yksinkertainen: aseta näyteteline putkineen laitteeseen ja palaa myöhemmin hakemaan tulokset. KjelROC-autonäytteenottaja on Kjeldahlin laite, joka kykenee höyrytislaukseen, titraukseen ja automaattiseen näytteenvaihtoon.

Autonäytteenottaja säästää kustannuksia ja parantaa laatua – Mahdollisuus lähettää ja vastaanottaa painoja ja tuloksia eri laitteiden avulla vähentää merkittävästi integraation ja IT-kustannuksia. Datatiedostot on valmisteltu toimimaan LIMS-järjestelmien ja muiden järjestelmien kanssa. Samaa tietokonetta voidaan käyttää myös datan syöttämiseen vaa’alla ja tiedon siirtämiseen autonäytteenottajaan, mikä lisää tehokkuutta laboratoriossa. Autonäytteenottajan käyttö vähentää operaattorin aikaa laitteen kanssa.

Parannettu analyyttinen tulos – OPSIS LiquidLINE:n ennakoiva titraus alentaa suhteellista standardipoikkeamaa (RSD) ja lisää joustavuutta eri indikaattoreiden kanssa. Tämä lisää laitteidesi käytettävyyttä. Autonäytteenottaja käyttää myös suurta, täytettävää byrettia, mikä säästää aikaa ja kustannuksia siirryttäessä korkean ja matalan proteiinipitoisuuden välillä.

KjelROC digestori
Opsis KjelROC digestori

KjelROC digestori

Kaikissa sulatuslohkoissamme on valittavissa olevat ohjelmat, ajastintoiminnot ja mahdollisuus valita Celsius- ja Fahrenheit-asteikkojen välillä. Kehittyneemmät näyteputkitelineet tarjoavat automaattisen moottoroidun näytepukien noston.

Automaattiset ohjelmat säästävät aikaa – Automaattiset ohjelmat tekevät KjelROC-sulatuslaitteista helppokäyttöisiä. Hälytyssignaali ja/tai automaattinen jäähdytys yksinkertaistavat prosessin valvontaa.

Automaatio säästää aikaa ja vähentää kustannuksia  – KjelROC-sulatuslaitteiden kehittyneet mallit säästävät vielä enemmän aikaa täysin automaattisen moottoritelineen ansiosta.

Matalammat ylläpitokustannukset – Kaikki sulatuslaitteet ja pesurit on valmistettu korkean kestävyyden materiaaleista. Korkealaatuisesta borosilikaattilasista korkealaatuiseen EN 1.4404 -ruostumattomaan teräkseen.

KjelROC pesuri
Opsis KjelROC pesuri

KjelROC pesuri

Ympäristöhuolet ovat aina tärkeitä huomioon otettavia seikkoja, ja siksi suosittelemme käyttämään pesureita yhdessä KjelROC-näyteputkitelineiden kanssa.

Luotettava ja helppokäyttöinen – pienellä tilantarpeella KjelROC-pesurit on suunniteltu toimimaan ympäristössä, jossa on korroosiota aiheuttavia höyryjä ja korkeita lämpötiloja. Kaikki materiaalit on valittu huolellisesti. Pieni tilantarve ja helppokäyttöisyys ovat olleet etusijalla OPSIS KjelROC -pesureita suunniteltaessa. Asennukseen ja käyttöön ei tarvita vettä.

Korkea standardi Kaikki KjelROC-pesurit voidaan toimittaa valinnaisen vesijäähdyttimen ja vesitrappien kanssa, jotka lisäävät tehokkuutta uuton aikana.

KjelROC
Opsis KjelROC extractor

KjelROC extractori

OPSIS LiquidLINE SoxROC -uuttoyksikkö on automatisoitu kuumaliuotinlaite, joka voi uuttaa rasvaa virallisten menetelmien mukaisesti. Laite perustuu Randallin ja Twisselmannin tekniikoihin, jotka käyttävät kuumaa liuotinta ja suljettua järjestelmää lyhentäen uuttoaikaa verrattuna manuaaliseen Soxhlet-uuttoon. SoxROC noudattaa virallisesti hyväksyttyjä menetelmiä rasvan uuttamiseen.

SoxROC on suunniteltu joustavaksi, ja siksi se pystyy myös uuttamaan käyttäen muita liuottimia ja näytteitä. Saatavana 2 ja 6 paikan malleina.

Vähennä aikaa. Vähennä virheitä SoxROC:lla voit uuttaa jopa 42 näytettä päivässä menettämättä tarkkuutta tai luotettavuutta.

Kaikkien uuttoaskelien automatisointi ja innovatiivinen eräkäsittely vähentää virheriskiä.

Vähennä kustannuksia – Yli 90%:n palautusasteella varustettu ainutlaatuinen tiivistysjärjestelmä vähentää liuotinkustannuksia ja tehokas vesijäähdytys vähentää vedenkulutusta.

Yksi kompakti järjestelmä ilman johtoja tai tietokoneita vähentää asennus- ja käyttökustannuksia.

Lisää joustavuutta. Lisää turvallisuutta Turvallisuus on korkealla tasolla pölyä, nesteitä ja räjähdysaineita vastaan. Kaikki liuottimia lähellä olevat venttiilit ovat ATEX-luokiteltuja. Käyttäjän turvallisuus on tärkeää, ja SoxROC on varustettu suojakilvellä, suljetulla liuotinlisäyksellä ja helpolla palautetun liuottimen poistolla.

KjelROC hydrolyysi
Opsis KjelROC hydrolyysilaite

KjelROC hydrolyysilaite

OPSIS LiquidLINE tuo innovatiivisen ratkaisun happohydrolyysiin, mikä tekee kokonaisrasvan määritykset tehokkaammiksi ja turvallisemmiksi. Vaarallinen hydrolyysiprosessi voidaan nyt suorittaa turvallisesti jopa kuudella näytteellä samanaikaisesti. Ainutlaatuinen HydROC-suodatin tuo lisää kustannus- ja aikasäästöjä.

Säästä kustannuksia älykkäällä suodatinteknologialla – HydROC-suodatinta voidaan käyttää useita kertoja, mikä tekee siitä kustannustehokkaamman kuin muut markkinoilla olevat ratkaisut.

 • Älykäs ratkaisu säästää kuluja muissa kulutustarvikkeissa
 • Järjestelmä on yhteensopiva useiden muiden markkinoilla olevien uuttojärjestelmien kanssa

 

Vähennä virheitä kokonaisrasva-analyysissä

 • HydROC-suodatinta voidaan käyttää sekä hydrolyysi- että uuttovaiheissa, mikä välttää näytteen siirtoon liittyvät virheet ja säästää aikaa
 • HydROC- ja SoxROC-eräkäsittelyjärjestelmä säästää aikaa siirrettäessä näytteitä hydrolyysin ja uuton välillä
 • Näytteiden täydellinen erottelu poistaa kontaminaatioriskin.

 

Turvallinen suunnittelu

 • Happohydrolyysi suoritetaan suljetussa järjestelmässä, mikä vähentää operaattorin riskejä
 • Näytteen huuhtelu ilman happokontaktia vähentää turvallisuusriskejä.
 • Noudattaa standardoituja menetelmiä