STA mittalaitteet

STA mittalaitteet - Simultaneous Thermal Analysis

Mahdollistamme näytteen painonmuutoksen ja lämpövirran reaaliaikaisen mittaamisen ja analysoinnin yhdessä kompaktissa laboratorio-instrumentissa. Innovatiivisen anturiteknologian ja kompaktin uunisuunnittelun ansiosta Simultaneous Thermal Analyzers (STA) sopivat ihanteellisesti sekä tutkimus- että rutiinikäyttöön. Olipa kyseessä epäorgaanisten aineiden luonnehtiminen, polymeerien analysointi tai öljyjen testaus, yhdistämämme differentiaalisen lämpötila-analyysin (DTA tai DSC) ja vakiintuneet termogravimetrin (TGA) ominaisuudet takaavat luotettavat tulokset ja yksinkertaisen datan tulkinnan joka kerta.

TGA-sovelluksiin kuuluvat: koostumusanalyysi, hajoamislämpötilat, moottoriöljyn haihtuvuus, palamistutkimukset, elinikäennusteet, haihtuvien aineiden mittaaminen, hapettumis- ja lämpöstabiilisuus, katalyyttien ja koksin tutkimukset sekä yhdistäminen uloshengittämistuotteiden tunnistamiseksi.

DTA/DSC-sovelluksiin kuuluvat: sulamis- ja kiteytymiskäyttäytyminen, lasisiirtymälämpötilat, ominaislämpökapasiteetti, kinetiikkatutkimukset sekä muutos- ja reaktioentalpiat.

STA-laitteemme sopivat ihanteellisesti sekä tutkimus- että rutiinikäyttöön, kuten:

 • Epäorgaanisten aineiden luonnehtiminen
 • Polymeerien analysointi
 • Öljyjen testaus
 • Korkean lämpötilan sovellukset

PerkinElmerin STA-tuoteperhe toimii tehokkaan Pyris®-ohjelmiston ohjauksessa. Analyysitarpeidesi mukaan voimme ylläpitää erittäin vakaita kaasun virtausnopeuksia, ja jos analyysissä tarvitaan kaasun vaihtoa, Pyris-ohjelmisto ottaa ohjat käsiinsä. Ohjelmiston ohjaamat massavirtaohjaimet voivat käsitellä reaktiivisia kaasuja ja mahdollistavat nopean happiylimäärän poiston tai nopean hapettavan uuninpuhdistuksen analyysin lopussa, kaikki hyvän laboratoriokäytännön (GLP) mukaisesti. Lääketieteellisiin sovelluksiin Pyris-ohjelmistossa on 21 CFR 11 -vaihtoehto. Olitpa sitten millaisten analyysitarpeiden edessä tahansa, STA 6000/8000, jossa on sisäänrakennettu massavirtaohjain, valvoo ja hallitsee valittuja puhallusvirtausnopeuksia. Ja täydellisen mielenrauhan varmistamiseksi, jos kaasuntoimitus vähenee, Pyris®-ohjelmisto ilmoittaa siitä näytöllä.

Pienikokoinen STA-instrumenttimme tarjoaa kaiken tarvitsemasi suorituskyvyn. Kompakti uuni antaa parannetun lämpötilan hallinnan, nopean jäähdytysajan ja tarkat mittaukset. Lisäksi lisääntyneen tuottavuuden saavuttamiseksi helppokäyttöinen pystysuuntainen STA 6000 -järjestelmä voidaan varustaa näytteenautomaatilla.

termo9
PerkinElmer STA 9

STA 9 mittalaite

Kompaktin laitteen avulla voidaan samanaikaisesti hankkia sekä TGA- että DSC-mittauksia, ja se tarjoaa korkean suorituskyvyn termoanalyysejä laajimmalla sovellusalueella. Koostumusanalyysista kineettisiin tutkimuksiin, STA 9 on todellinen laboratorion työjuhta, joka mahdollistaa korkean lämpötilan termoanalyysit polttokennoille, keraamikoille, katalyysi sovelluksille ja haastaville akateemisille tutkimuksille. STA 9 on varustettu edistyksellisellä SaTurnA™-anturiteknologiallamme, joka mittaa sekä näytteen että vertailukohteen lämpötilat varmistaen korkean tarkkuuden ja täsmällisyyden.

UUSI STA 9 tarjoaa yksityiskohtaista termogravimetristä analyysiä laajalla lämpötila-alueella, varmistaen tarkat kvantifioinnit ja näytteiden, raaka-aineiden sekä komposiittien karakterisoinnit. STA 9 kompakti, kestävä muotoilu sisältää kestävän uunin ja reagoivan kosketusnäytön, mikä parantaa tuottavuutta ja tarjoaa erinomaista arvoa. Suunnitten keskiössä on alumiiniuuni, jota on juhlittu 25 vuoden luotettavuudesta, rinnalla herkkä vaaka. 48 paikkanen automaattinen näytteensyöttäjä tehostaa laboratoriosi kapisiteettia, mahdollistaen automatisoidun analyysin ja vapauttaen arvokasta aikaa. Suoralla lämpötilan säädöllä varustettuna reagoivan kosketusnäytön kautta, STA 9 vähentävää merkittävästi anturin viivettä, tarjoten parempaa datan laatua ja luotettavuutta. 

Kompaktin laitteen avulla voidaan samanaikaisesti hankkia sekä TGA- että DSC-mittauksia, ja se tarjoaa korkean suorituskyvyn termoanalyysejä laajimmalla sovellusalueella. Koostumusanalyysista kineettisiin tutkimuksiin, STA 9 on todellinen laboratorion työjuhta, joka mahdollistaa korkean lämpötilan termoanalyysit polttokennoille, keraamikoille, katalyysisovelluksille ja haastaville akateemisille tutkimuksille. STA 9 on varustettu edistyksellisellä SaTurnA™-anturiteknologiallamme, joka mittaa sekä näytteen että vertailukohteen lämpötilat varmistaen korkean tarkkuuden ja täsmällisyyden..

TGA:sta saatava tieto

 • Koostumusanalyysi – kvantitatiivinen sisältöanalyysi
 • Hajoamislämpötilat
 • Moottoriöljyn haihtuvuusmittaukset (TGA Noack -testi)
 • Täyteaineen pitoisuus Palavuustutkimukset 
 • Elinikäennusteet (TGA-kinetiikkaohjelmiston avulla) 
 • Haihtuvien aineiden mittaus (esim. vesi, öljy) 
 • Hapettumiskestävyydet 
 • Lämpökestävyydet 
 • Katalysaattori- ja koksaustutkimukset 
 • Hyphenaatio tuotteiden tunnistamiseksi

 

DSC:stä saatava tieto

 • Sulamis-/kiteytymiskäyttäytyminen 
 • Lasisiirtymälämpötilat 
 • Siirtymä- ja reaktioentalpiat

Tekniset ominaisuudet:

21 CFR Part 11 yhteensopiva Kyllä
Maksimi lämpötila
1100 °C
Minimi lämpötila
15 °C
Maksimi näyteen paino
1500 mg
Vaakakoneiston herkkyys
0.1 μg
Malli nimi
STA 9
Kannettava
Ei
Teknologia
Termo analytiikka
Automaatinen näytteensyöttäjä
Kyllä - 48 paikkainen
STA 6000
PerkinElmer STA 6000

STA 6000 mittalaite

STA 6000 -samanaikainen termoanalysaattori tarjoaa suorituskykyä, luotettavuutta ja tuottavuutta, joihin voit luottaa.

Samanaikainen TG-analyysi DTA-tilassa (ΔT) ja DSC-tilassa (mW) nopeaan parannettuun tulosten tulkintaan Innovatiivinen patenttia odottava SaTurnA-anturi, joka mittaa sekä näytteen että vertailulämpötilaa suoraan erinomaisen suorituskyvyn saavuttamiseksi

Pystysuora siirtymävaaka-anturi (ei pyörivä) tarjoaa painon herkkyyttä näytteen sijainnista riippumatta, esim. ei vääriä painonmuutoksia sulamisesta

Tekniset ominaisuudet:

21 CFR Part 11 yhteensopiva Kyllä
Maksimi lämpötila
1200 °C
Minimi lämpötila
15 °C
Malli nimi
STA 6000
Kannettava
Ei
Teknologia
Termo analytiikka
Automaattinen näytteensyöttäjä
Kyllä - 45 paikkainen
STA 8000
PerkinElmer STA 8000

STA 8000 mittalaite

STA 8000 -samanaikainen termoanalysaattori tarjoaa suorituskykyä, luotettavuutta ja tuottavuutta, joihin voit luottaa.

 

 • Samanaikainen TG-analyysi DTA-tilassa (ΔT) ja DSC-tilassa (mW) nopeaan parannettuun tulosten tulkintaan
 • Laaja lämpötila-alue mahdollistaa mittaukset huoneenlämpötilan alapuolelta aina 1600 °C:seen saakka.
 • Erinomainen tarkkuus ja herkkyys pienessä paketissa houkuttelevaan hintaan
 • Erinomainen painon, lämpövirran ja lämpötilan tarkkuus pienessä paketissa houkuttelevaan hintaan
 • Ylhäältä ladattava vaaka helpottaa näytteen lataamista
 • Vaaka uunin alapuolella optimaalista eristämistä varten kontaminaatiosta
 • Pystysuora siirtymävaaka-anturi (ei pyörivä) tarjoaa painon herkkyyttä näytteen sijainnista riippumatta, esim. ei vääriä painonmuutoksia sulamisesta
 

Tekniset ominaisuudet:

21 CFR Part 11 yhteensopiva Kyllä
Maksimi lämpötila
1600 °C
Minimi lämpötila
15 °C
Malli nimi
STA 8000
Kannettava
Ei
Teknologia
Termo analytiikka
Pyris manager 1
PYRIS ohjelmisto

PYRIS termoanalyysi-ohjelmisto

PerkinElmerin lämpöanalyysilaitteiden ja tietojen käyttö on mahdollista Pyris™-ohjelmistoplatformilla – termoanalyysin vertailuohjelmalla. Pyris on ensisijainen valinta termoanalyysissä, koska se on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, ja tarjoaa laajan valikoiman vakio-ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia.