Typpianalysaattorit ja proteiinianalysaattorit DUMAS

Typpianalysaattorit - Dumas

Typen analyysi on erityisen tärkeää elintarvikkeiden ja elintarviketuotannon analytiikassa määrittelemään esim. proteiinipitoisuutta ja lannoitteiden typpipitoisuutta. Analysaattoreita voidaan myös käyttää jäte- ja ympäristönäytteiden typpipitoisuuden määrittelyyn.

Polttava analyysimenetelmä, ns. Dumas -menetelmä, on nopea, edullinen ja turvallinen tapa määritellä kokonaistyppi korkeasti automatisoidulla mittausmenetelmällä. Dumas-menetelmän etuna on myös vähäinen esikäsittelyn tarve, joka vähentää käsityötä näytteiden valmistelussa.

Elementar typpianalysaattori

Elementarin innovatiivinen ja patentoitu EAS-REGAINER® teknologia tekee Dumas-mittauksesta edullisempaa, ympäristöystävällisempää ja helpompaa kuin mitä se on koskaan aiemmin ollut. Tarjolla on kaksi eri laitemallia erilaisella automaatioratkaisulla. Rapid N Exceed® tarjoaa nopean ja kustannustehokkaan analyysin pieniin tai keskisuuriin analyysitarpeisiin, ja rapid MAX N Exceed taas laajan automaation raskaaseen käyttöön.

Tilaa typpianalysaattorit Labsenselta

Hanki typpi- ja proteiinianalysaattorit kotimaiselta laboratoriotuotteiden asiantuntijalta, Labsenseltä. Kirjaudu verkkokauppaamme tai mikäli sinulla herää jotain kysyttävää, ota yhteyttä.

Ominaisuudet

  • Maksimaalinen näytejoustavuus johtuen uurnan muotoilusta ja ainutlaatuisesta jälkipoltto-tekniikasta
  • Yksinkertaistettu näytteen valmistelu suurimpien punnitsemisalueiden ja näytetilavuuksien kautta
  • Korkein näytteiden läpimenoaika alhaisen huollon tarpeen ja nopean analyysin ansiosta
  • Alhaisimmat näytekustannukset kiitos EAS REGAINER® -teknologian ja argonin käytön kantajakaasuna

 

Tulevaisuudenkestävä kiitos 10 vuoden takuun

Erinomaisen kestävyytensä ja pitkäikäisyytensä ansiosta myönnämme rapid MAX N exceed -laitteellemme 10 vuoden takuun korkealämpötilaiselle polttouunille ja lämpöjohtavuusilmaisimen kennolle. Pitkäaikaisella sitoutumisellamme tekniseen tukeen tarjoamme varaosia vähintään 10 vuoden ajan. Tämä johtaa erinomaisen alhaisiin kokonaisomistuskustannuksiin, antaen sinulle varmuuden sijoituksesi tuotosta.

Rapid MAX N
Elementar Rapid MAX N Exceed

Typpianalysaattori ja proteiinianalysaattori Dumas MAX

Koe typpi ja proteiinianalyysi lisääntyneellä laboratorion tehokkuudella. rapid MAX N exceed typpi- ja proteiinianalysaattori toimii turvallisen, yksinkertaisen ja ympäristöystävällisen Dumasin palamismenetelmän mukaisesti ja tarjoaa nopean ja kustannustehokkaan typpi- ja proteiinimäärityksen vain viidessä minuutissa. Suunniteltu toimimaan valvomatta 24/7, analysaattori vastaa korkean läpimenoajan laboratorioiden tarpeita, jotka kohtaavat laajan valikoiman näytetyyppejä ja -painoja. rapid MAX N exceed edustaa erinomaista tarkkuutta, herkkyyttä ja näytejoustavuutta.

Suuri pitoisuusalue:

N: jopa 500 mg absoluuttisesti, 20 ppm:stä 100 %:iin

Suurin näytepaino: Jopa 5 g tai 5 ml

Tarkkuus – helium: < 0,05 % absoluuttisesti (250 mg glutamiinihappoa)                    argon: < 0,15 % absoluuttisesti (250 mg glutamiinihappoa)

Analyysiaika: ~ 4-5 min, itseoptimoiden elementtisisällön ja näytepainon mukaan.

Radis N
Elementar Rapid N Exceed

Typpianalysaattori ja proteiinianalysaattori Dumas

Koe nopeaa, tarkkaa, kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä typen ja proteiinianalyysiä rapid N exceed -laitteella. Typpi- ja proteiinianalysaattori toimii turvallisen, yksinkertaisen ja ympäristöystävällisen Dumasin palamismenetelmän mukaisesti ja tarjoaa nopean (3-4 minuuttia) ja kustannustehokkaan typpi- ja proteiinimäärityksen näytteille, joiden paino on enintään 1,5 g. Rapid N exceed on optimoitu valvomattomaan, suuren läpimenoajan typpi- ja proteiinianalyysiin ja edustaa absoluuttista tarkkuutta ja korkeaa havaitsemisherkkyyttä.

Suuri pitoisuusalue:

N: jopa 500 mg absoluuttisesti, ppm:stä 100 %:iin

Suurin näytepaino: Jopa 1,5 g

Tarkkuus: < 0,05 % absoluuttisesti (250 mg asparagiinihappoa), riippuen näytetyypistä, analyysitilasta ja kokoonpanosta

Analyysiaika: ~ 3-4 min, riippuen näytetyypistä.