Laboratoriouunit - Nabertherm

Naberthermin laboratoriouunit

Nabertherm ei ole vain teollisten uunien valmistaja, joka tarjoaa laajimman valikoiman vakio-uuneja. Ammattimainen suunnittelu yhdistettynä talon sisäiseen valmistukseen mahdollistaa yksilöllisen projektisuunnittelun ja vakio-uunien rakentamisen räätälöityihin lämpökäsittelyjärjestelmiin, jotka sisältävät materiaalinkäsittely- ja latausjärjestelmiä. Jopa kokonaiset lämpökäsittelyprosessit toteutetaan räätälöityjen järjestelmäratkaisujen avulla.

Innovatiivinen Naberthermin ohjausteknologia mahdollistaa tarkat säädöt sekä prosessien täydellisen dokumentoinnin ja etävalvonnan. Insinöörimme käyttävät uusinta teknologiaa parantaakseen järjestelmiemme lämpötilan tasaisuutta, energiatehokkuutta, luotettavuutta ja kestävyyttä tavoitteenaan vahvistaa kilpailuetuanne.

Keramiikkauunit

Naberthermin uunit ovat paras valinta harrastukseen, työpajakäyttöön ja ammattikäyttöön. Ne valmistetaan kaikki huolellisesti käsin Saksassa käyttäen parhaita saatavilla olevia materiaaleja. Yrityksemme on perheomisteinen ja sillä on yli 75 vuoden kokemus uunien valmistuksesta. Lisäksi varmistamme, että planeettamme arvokkaita resursseja käytetään kestävästi tuottaaksemme laadukkaita ja luotettavia kumppaneita työhösi.

Nabertherm uunien ominaisuuksia:

  • Erinomaiset polttotulokset
  • Kestävyys
  • Pitkäikäisyys
  • Erityinen ergonomia
  • Luotettavuus
  • Valmistettu Saksassa
  • Energiatehokkuus ja taloudellisuus
  • Innovaatiot
  • 36 kuukauden takuu

 

Naberthermin kanssa voit olla varma laadusta, turvallisuudesta ja erinomaisista polttotuloksista! Ja pitkäaikaisen, maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme ansiosta voit luottaa erikoistuneeseen asiakaspalveluun tarvittaessa – Kysy meiltä lisää !

TR 1050 1

Laboratoriouunit

Painovoima ja kiertoilmauunit lämpötilat 850 °saakka - Tehokas ilmankierto mahdollistaa optimaalisen lämpötilan tasaisuuden koko työtilassa.

Muffle

Muhveliuunit

Muhveliuunit aina 1400 °C saakka - Nämä mallit erottuvat erinomaisen työnlaatunsa, edistyksellisen ja houkuttelevan muotoilunsa sekä korkean luotettavuutensa ansiosta.

2 LH 30 14 1

Kammio-Uunit

Kammio-uunit 1400 °C saakka - Laajan valikoiman lisävarusteiden ansiosta nämä kammouunit voidaan optimoida sopimaan prosesseihisi parhaalla mahdollisella tavalla.

RSRB 50 500 11 1

Putkiuunit

Putki-uunit 1800 °C saakka - Käyttämällä laajaa valikoimaa lisävarusteita, nämä ammattikäyttöön tarkoitetut putkiuunit voidaan optimoida prosessiisi sopiviksi.

HT 16 17 1

Korkean lämpötilan uunit

Korkean lämpötilan uunit 1800 °C saakka - Niiden vankkarakenteisuuden ja kompaktin erillisen muotoilun ansiosta nämä korkean lämpötilan uunit ovat täydellisiä laboratorioprosesseihin, joissa vaaditaan korkeinta tarkkuutta.

KC 4 1

Erikois-uunit

Nabertherm tarjoaa erittäin joustavan ja innovatiivisen ratkaisun asiakaskohtaisiin sovelluksiin - Uunit mm. jalometallin erittelyyn