Vetokaapit

Vetokaapit laboratorioon

Ecosafen vetokaapit mahdolistavat kemikaalien turvallisen käsittelyn. Käsittelystä tai säilyttämisestä muodostuneet kaasut johdetaan ulos joko painovoman tai aktiivisesti erikseen hankittavan imurilaatikon kautta. Imurilaatikkoa suositellaan erittäin haitallisia kemikaaleja käsiteltäessä.

Vetokaappeja on saatavilla neljää eri leveyttä 600, 900, 1200 ja 1500mm ja aukkojen muotoiluja muutamia erilaisia. Vetokaappeihin on saatavilla myös alaosakaapit ja jalustat sekä erilaisia työskentelytasoja.

Vetokaapit ulkoisella aktiivihiilisuodattimella

Laajan kokemuksensa turvakaappien ja vaarallisten tuotteiden säilytyksen alueella ECOSAFE, turvakaappien johtava valmistaja, käyttää kaiken teknisen tietotaitonsa suunnitellakseen ja valmistaakseen LABOPUR®-poistokaappeja. Euroopassa valmistetut kanavattomat poistokaapit LABOPUR® erottuvat korkealla valmistuslaadulla ja viimeistelyllä. Koko prosessi on hallittu Euroopan standardin ISO 9001 -2008 mukaisesti.

Kanavattomat poistokaapit LABOPUR® tarjoavat käyttäjälle turvatun työtilan toistuviin pienien kemikaalimäärien käsittelyihin. Vaaralliset höyryt rajoitetaan kaapin sisään, jonka jälkeen ne puhdistetaan kulkiessaan aktiivihiilisuodattimen läpi. Lopulta vaaralliset höyryt poistetaan ilmakehään vaarantamatta ympäristöä. Näin käyttäjän terveys on suojattu.

Aktiivihiili on erittäin huokoinen musta hiili, joka mahdollistaa kemikaalien molekyylien absorboitumisen korkean mikrohuokoisuuden (alle 2 µm) ansiosta.

Riippuen suodatettavista kemikaaleista, aktiivihiiltä voidaan imeyttää parantamaan absorptiokykyä. Tietty imeytys voi sopia yhdelle tuotteelle, mutta olla sopimaton toiselle.

BHZ06+
BH06D+
BH09Z+
BH09D+
BH12Z+
BH12D+
BH15G+
BH15Z+
BH15D+
BH15D+
TA15
TR15
TTF15
TTR15