Tabletin kovuuden mittalaitteet

TBH 125
Erweka TBH 125

TBH 125 tabletin kovuuden mittalaite

TBH 125 on ERWEKAn peruslaite tabletin kovuuden testaukseen (kaksitilainen: “jatkuva nopeus” ja “jatkuva voima”), tarjoten tarkkuutta, vankkaa suunnittelua sekä helppoa ja nopeaa käsittelyä. Laite käytetään symbolinäppäimistön avulla, mikä mahdollistaa näytteiden määrän vaivattoman syöttämisen testausta varten.

Jopa kolmea fyysistä parametria (kovuus, halkaisija/pituus ja paksuus) voidaan testata. Testitulokset (sisältäen päivämäärän ja kellonajan) näytetään kahdella kirkkaalla LED-näytöllä ja ne voidaan tulostaa standardin USB-tulostusliitännän kautta. TBH 125 voidaan kalibroida joko staattisesti painokivillä tai dynaamisesti AutoCal 2.0:lla (3-pistekalibrointi; valikko-ohjattu). Lisäksi laite tuottaa kalibrointitulosteen, joka kuvaa yksilöllisiä kalibrointitietoja ja muita tietoja (huoltopäivä ja aika, sarjanumero).

Integroitu valikko mahdollistaa helpon ja tarkan mittaustilan asettamisen, mukaan lukien murto-nopeus/voiman lisäysnopeus, aika/päivämäärä, kovuusmittauksen herkkyys ja tauot testien välillä pölyn ja roskien poistamiseksi.

TBH 125 1
TBH 325
Erweka TBH 325

TBH 325 tabletin kovuuden mittalaite

TBH 325 on ERWEKAn kovuus- tai yhdistelmätesteri, jossa on integroitu tuotemerkki muisti jopa 50 tuotteelle. Sen vankka suunnittelu soveltuu helposti tuotantoympäristöihin. Numerisen kalvopainikkeen avulla yhdistettynä alfanumeerisiin alitoimintoihin nimellinen kovuus yhdistettynä kolmeen toleranssiin voidaan tallentaa jopa 50 tuotteelle ja sen jälkeen kutsua testausta varten.

Alfanumeerista tietoa, kuten tuotenimiä ja huomautuksia, voidaan syöttää laitteeseen käyttäen numeropainikkeen alfanumeerisia alitoimintoja, verrattavissa viestin kirjoittamiseen matkapuhelimella. Lisäksi TBH 325 mahdollistaa numeroiden tai jopa alfanumeeristen erien/eränumeroiden kirjoittamisen ennen testiajon alkua. Tallennettu tieto ja testitulokset voidaan dokumentoida eri vaihtoehdoilla: tiedot voidaan tulostaa liitetyn tulostimen kautta tai siirtää tietokoneelle LAN-liitännän yli. Koska näytteet asetetaan manuaalisesti testiasemaan, kaikenlaisten ja -muotoisten tablettien kovuutta voidaan testata. Rikkoutuneet näytteet voidaan poistaa testiasemasta akryylilasiseen hävityssäiliöön.

TBH 325 mittaa näytteiden kovuutta alueella 10–500 newtonia kahdella valittavalla mittaustilalla: “jatkuva nopeus” tai “jatkuva voima”. Mittausherkkyyttä (3–40 N) sekä testinopeutta (0,05–3 mm/s tai 10–200 N/s) voidaan säätää. Tulokset näytetään ja tulostetaan joko newtoneina (N), kilopondeina (KP) tai Strong Cobbeina (SC).

Helppo kalibrointi – Yksinkertainen asennus

Kovuustestiaseman kalibrointi on täysin valikko-ohjattua ja voidaan suorittaa joko painokivillä tai elektronisella ERWEKA AutoCal 2.0 -järjestelmällä. Jos suoritetaan painokivillä, TBH 325 tarjoaa kahden pisteen säädön, joista toinen piste on kiinteä (0 kg) ja toinen voidaan valita vapaasti laitteen mittausalueelta.

Tarkkojen tulosten varmistamiseksi koko mittausalueella ERWEKA suosittelee asettamaan toisen kalibrointipisteen laitteen mittausalueen keskivaiheille, eli esimerkiksi 30 kg:n kohdalle. Säädön valmistuttua mittausalueen tarkkuus/lineaarisuus voidaan kalibroida ja dokumentoida (jopa kolmella pisteellä mittausalueella).

Useita käyttöliittymiä – Ole yhteydessä

SD-muistikortin tai USB-muistitikun avulla tallennettu tuotetieto voidaan joko turvata tai siirtää helposti mihin tahansa toiseen TBH 325/425:een. ERWEKA MC.NET -ohjelmisto ohjaa TBH-laitetta PC:ltä. Lisäksi USB-tulostinliitäntä voidaan liittää vastaanottamaan kovakopioitu dokumentointi, jossa on tietoja kuten laitteen sarjanumero, kalibrointipäivä/aika, testiajon päivämäärä/aika sekä yksittäiset tulokset ja tilastot. Vaihtoehtoisesti TBH 325 voidaan integroida tietokoneverkkoon Ethernet LAN -liitännän kautta saadakseen dokumentoinnin tulostettua lähes mille tahansa verkkotulostimelle.

Ethernet LAN -liitäntä mahdollistaa tietokoneen liittämisen valinnaisen ERWEKA MC.NET -ohjelmiston kanssa. Tämän vaihtoehdon yhdistettynä TBH 325 -sarja on 100 % 21 CFR 11 -vaatimusten mukainen ja sitä voidaan ohjata PC:n kautta.

TBH 325 -sarja on saatavilla seuraaviin mittauksiin:

  • Kovuus – TBH 325
  • Kovuus ja halkaisija TBH 325 D
  • Kovuus/halkaisija/paksuus TBH 325 TD
  • Kovuus/halkaisija/paksuus/paino TBH 325 WTD
TBH 325 1
TBH 425
Erweka TBH 425

TBH 425 tabletin kovuuden mittalaite

ERWEKA TBH 425 on tablettien kovuuden ja yhdistelmätesteri puoliautomaattista mittausta varten jopa 10 näytteelle. Näytteet asetetaan tähtimäiseen syöttäjään ja kuljetetaan sitten automaattisesti testausasemaan. Laitemallista riippuen automaattinen mittaus voidaan suorittaa tablettien kovuuden ja paksuuden (valinnainen), halkaisijan tai pituuden (pitkulaisille) pyöreille tai epäsäännöllisille näytteille.

Kohdistusrutiini ja tukuriaura kovuustestausasemassa (valinnainen) auttavat kohdistamaan epäsäännölliset näytteet murtamisen aikana. Numerisen kalvopainikkeen avulla alfanumeeristen alitoimintojen kanssa nimellinen kovuus, yhdessä kolmen yksittäisen plus/miinus toleranssin (T3 = hyväksytty/hylätty kriteeri), ja muut huomautukset voidaan syöttää ja tallentaa jopa 50 eri tuotteelle ja kutsua takaisin tulevia testejä varten. Tuotenimet ja eränumerot voidaan kirjoittaa helposti myös. Tallennetut tuotetiedot voidaan siirtää SD-kortin tai USB-tikun kautta muihin TBH 325/425 -sarjan laitteisiin.

Kovuustestausaseman kalibrointi on valikko-ohjattu ja voidaan suorittaa joko painokivillä tai elektronisella ERWEKA AutoCal 2.0 -järjestelmällä. USB-tulostinliitäntän kautta tulostin voidaan liittää dokumentaation tulostamiseen. Sarja-LAN/USB-liitäntä mahdollistaa tietokoneen liittämisen valinnaisen MC.NET-ohjelmiston kanssa ulkoiseen ohjaukseen. Tämän vaihtoehdon yhdistettynä TBH 425 -sarja on 100 % 21 CFR 11 -vaatimusten mukainen.

Eri versioita saatavilla

  • Kovuus – TBH 425 Kovuus ja halkaisija – TBH 425 D
  • Kovuus/halkaisija/paksuus – TBH 425 TD
  • Kovuus/halkaisija/paksuus/paino – TBH 425 WTD

 

ERWEKA TBH 425 D perustuu TBH 425:een, mutta tarjoaa lisäksi halkaisu/pituusmittauksen ja näytteiden dokumentointivaihtoehdot. Näiden toimintojen avulla voidaan varmistaa, että näytteet ovat oikeassa kohdistuksessa kovuustestausprosessia varten. Puoliautomaattinen TBH 425 TD tarjoaa lisäksi standardin TBH 425:een automaattisen mittauksen näytteiden halkaisusta/pituudesta ja paksuudesta moottorin avulla ohjatun ja kalibroitavan elektronisen lineaaripotentiometrin avulla.

 

Laite voi joko tuottaa kolmiparametrisen kovakopion tulosteen liitetyn tulostimen kautta (valinnainen) tai siirtää tiedot tietokoneelle valinnaisen MC.NET-ohjelmiston avulla. ERWEKA TBH 425 WTD, joka perustuu TBH 425 TD:hen, on lisäksi varustettu ulkoisella Sartorius- tai Mettler-analyysivaakalla tuulensuojalla (20 mg – 64 g; tarkkuus ± 0,1 mg; Sartorius-vaaka, jossa sisäänrakennettu kalibrointipaino) liitettäväksi laitteeseen. Ennen muiden parametrien testaamista näyte asetetaan manuaalisesti vaa’alle, paino määritetään ja tulokset siirretään laitteen elektroniikkaan.

TBH 425 1
EasyChack
Erweka EasyCheck

EasyCheck automaattinen tabletin kovuuden mittalaite

EasyCheck on uusi aloittelijoiden tablettien yhdistelmätesteri, joka testaa jopa 5 parametria. Kompakti järjestelmä on 100 % yhteensopiva kaikkien yleisten farmakopeojen kanssa ja erottuu ennen kaikkea innovatiivisten suunnittelutoimintojen ja selkeän keskittymisen olennaiseen ansiosta: Sen integroitu kuormasolu punnitsee näytteet automaattisesti, Oblong Slider® tuo tasaisesti muotoillut pitkulaiset näytteet täydelliseen linjaukseen automaattisesti, ja intuitiivinen kosketusnäyttö mahdollistaa jopa 100 tuotteen/menetelmän tallentamisen. EasyCheck tarjoaa testimuistin jopa 1 miljoonalle testitulokselle suoraan laitteeseen, 21 CFR osa 11 -vaatimusten mukaisen tarkastuspolun valo-ominaisuuden ja tiedon vientitoiminnon CSV- ja XML-muotoihin.

EasyCheck on aloittelijoiden laite helppoon, täysin automaattiseen ja erittäin tarkkaan testaukseen jopa 5 parametrille!

EasyCheck 1

Intuitiivinen käyttö – laaja toimintosarja

EasyCheckin kosketusnäytön kehityksessä keskityimme niihin ominaisuuksiin, jotka käyttäjät kokevat tärkeimpinä: Testimenetelmien luominen, käynnistäminen ja dokumentointi helposti ja mutkattomasti. Erittäin intuitiivinen kosketusnäyttö mahdollistaa laitteen monimutkaisten toimintojen käytön ja hallinnan äärimmäisen helppokäyttöisesti. Mittaukset voidaan käynnistää ja näyttää nopeasti ja helposti. Mukavaan tietojen syöttöön (esimerkiksi uusien tuotteiden luomiseen) laite tarjoaa nyt myös tuen USB-näppäimistöille – mikä helpottaa merkittävästi tietojenhallintaa suoraan laitteesta.

Testitulosten tallentaminen!

Oletusarvoisesti laite tallentaa 100 tuotetta/menetelmää ja sillä on tuotemerkki, joka voi tallentaa jopa miljoona testitulosta – mahdollistaen aiempien testien tulosten hakemisen tarvittaessa.

Lisäksi laitteessa on laajat integroidut kalibrointitoiminnot ja Audit Trail Light -ominaisuus (lokittaa mitä, kuka, milloin), mikä varmistaa, että sinulla on pääsy tarkkoihin testituloksiin ja kattavaan dokumentointiin kaikista työvaiheista – korkea käyttäjäystävällisyys yhdistettynä tehokkaaseen toiminnallisuuteen.

EasyCheck 2
MultiCheck 6
Erweka MultiCheck 6

MultiCheck 6 automaattinen tabletin kovuuden mittalaite

Uusi MultiCheck 6 tarjoaa helppokäyttöisyyttä, maksimaalista tehokkuutta ja parannettua käyttäjämukavuutta. Tämä täysin automaattinen yhdistelmätesteri on täynnä innovatiivista teknologiaa: intuitiivinen kosketusnäyttö integroidulla MC.NET-ohjelmistotoiminnolla, kapselin painonmittausjärjestelmä ja patentoitu Oblong Navigator® ovat vain joitain innovatiivisia uusia ominaisuuksia. Lisäksi uusi MultiCheck 6 tarjoaa vertaansa vailla olevan alhaisen melutasotason ja puhtaimman toiminnan luokassaan.

Testatut ominaisuudet on säilytetty: MultiCheck 6 voi testata jopa viisi tablettiparametria, täysin automatisoidusti ja 100 %:sti kaikkien maailman farmakopeojen vaatimusten mukaisesti: Todellinen monitoimilaite.

MultiCheck 6 2

Uusi MultiCheck 6:n kosketusnäyttö – Mukava käyttö – laaja toimintosarja

MultiCheck 6:n kosketusnäytön kehityksessä keskityimme ominaisuuksiin, jotka käyttäjät kokevat hyödyllisimpinä: Menetelmien helppo ja nopea luominen, testien käynnistäminen ja testitulosten dokumentointi. Intuitiivisen kosketusnäytön ansiosta tarjottujen toimintojen käyttö on helppoa. Kiitos integroitujen MC.NET-ohjelmistotoimintojen, mittauksia voidaan käynnistää ja tulokset näyttää suoraan laitteessa.

Testitulosten tallentaminen!

Oletusarvoisesti laite tallentaa 100 tuotetta/menetelmää ja sillä on tuotemerkki, joka voi tallentaa jopa miljoona testitulosta – mahdollistaen aiempien testien tulosten hakemisen tarvittaessa. Lisäksi laitteessa on laajat integroidut kalibrointitoiminnot ja Audit Trail Light -ominaisuus (lokitus mitä, kuka, milloin), mikä varmistaa, että sinulla on pääsy tarkkoihin testituloksiin ja kattavaan dokumentointiin kaikista työvaiheista milloin tahansa – korkea käyttäjäystävällisyys yhdistettynä tehokkaaseen toiminnallisuuteen.

MultiCheck 6 1 1
AutoCal 2.0
Erweka AutoCal 2.0

AutoCal 2.0 tabletin kovuuden mittalaitteen kalibrointityökalu

ERWEKA AutoCal 2.0 -järjestelmä on kalibrointityökalu kovuustestausaseman automaattista kalibrointia varten ilman tarvetta painoille, ulkoiselle tietokoneelle ja ohjelmistolle.

Kalibrointi ei ole koskaan ollut helpompaa. AutoCal 2.0 -USB-tikku kytketään TBH x25:n USB-liitäntään (aiemmat sarjat ilman USB-liitäntää vaativat sovittimen) ja liitetty sertifioitu kuormasolu asetetaan kovuustestausasemaan.

Koko järjestelmä (säätö ja kalibrointi) suoritetaan nyt näppäimistön ja kovuustesterin näytön kautta. Laite suorittaa automaattisesti säädöt ja kalibrointi voidaan tarkistaa lineaarisuus käyttämällä jopa kolmea pistettä mittausalueella. Lisäksi standarditulostinliitännän kautta voidaan generoida dokumentaatio raportista.

Dissonet
Erweka MC.NET

Tabletin kovuuden mittausohjelmisto

MC.NET-ohjelmisto on innovatiivinen ratkaisumme ERWEKAn kovuus- ja yhdistelmätestereiden ulkoiseen ohjaukseen. Ohjelmisto hallitsee kaikkia pienistä TBH 325:stä ja TBH 425:stä aina täysin automaattisiin EasyCheck- ja MultiCheck 5/5.1/6 -laitteisiin asti. MC.NET:n voimalla tietoja useista laitteista voidaan tallentaa yhteen verkkoon MS SQL -tietokantaan ja niitä voidaan helposti käyttää useiden MC.NET-asennusten kautta samassa verkossa. Sen kehittyneiden Audit Trail -ominaisuuksien ansiosta tietojen eheys varmistetaan.

MC.NET:n avulla käyttäjä voi helposti validoida laitteet, luoda ja käyttää menetelmiä sekä analysoida testituloksia – kaikki täysin 21 CFR osa 11 -vaatimusten mukaisesti ja kattavan Audit Trail -ominaisuuden kanssa.

Kaikki MC.NET:ssä olevat ominaisuudet on optimoitu yhteen asiaan: ajan säästämiseen samalla kun täysi dokumentointi säilyy.

Keskitetty tietojenhallinta

MC.NET:n avulla käyttäjä hallinnoi kaikkia kovuustesterin käyttöön liittyviä tietoja joko paikallisessa tai keskitetyssä MS SQL -tietokannassa.

Tuotteet, menetelmät, käyttäjät ja testitulokset voidaan jakaa useiden laitteiden kesken keskitetyn tietokannan avulla, mikä poistaa tarpeen ylläpitää samoja tietoja toistuvasti.

MC.NET kovuusdiagrammi – Laadunvalvonta korkeimmalla tasolla.

Valinnainen kovuusdiagrammi näyttää tabletin kovuuden voimapolun etenemisen, mahdollistaen tabletin kovuusmittauksen helposti visuaalisen vahvistuksen.

Kovuusdiagrammin graafiset tulokset auttavat johdattamaan menetelmän johdannaisuuteen sekä testiparametrien valintaan. Toiminto toimii myös laadunvalvontatoimintona, koska odotettuja tuloksia voidaan helposti verrata todelliseen diagrammiin.

Testien päättymisen jälkeen jopa 20 kovuusdiagrammia voidaan verrata toisiinsa. Zoomaus toiminto ja valittujen diagrammien eri värit tekevät tulosten arvioinnista helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Kovuusdiagrammit voidaan tallentaa ja tulostaa. Yksittäiset datapisteet voidaan viedä XML-tiedostona.

Elektroniset allekirjoitukset

Elektroninen allekirjoitusominaisuus mahdollistaa käyttäjän täysin digitalisoida testitulosten tarkastuksen ja hyväksymisen prosessin suoraan ohjelmistossa. Tämä poistaa tarpeen manuaaliselle allekirjoitukselle tulostetussa asiakirjassa.

Raportti voidaan luoda, tarkastaa ja hyväksyä digitaalisesti kirjautumalla käyttäjätunnuksilla. Laajasti mukautettavien käyttöoikeuksien avulla ohjelmisto varmistaa, että vain valtuutetut käyttäjät voivat suorittaa prosessin tiettyjä vaiheita.

Jokaisen vaiheen jälkeen MC.NET luo raportin, jossa on ainutlaatuinen protokollanumero. Samanaikaisesti kaikki tulokset tallennetaan tietokantaan ja niitä voidaan helposti tarkastella milloin tahansa.

MC.NET Audit Trail täydellisellä tiedon eheydellä – Seuraa kaikkia muutoksia

MC.NET:n audit trail on sääntelymääräysten mukainen (esim. 21 CFR osa 11) ja se seuraa kaikkia ohjelmiston toimintoja, kirjaten muutoksen, käyttäjän, ajan ja (valinnaisesti) syyn (Mitä, kuka, milloin, miksi). Audit trail -dialogin nopean täyttämisen helpottamiseksi syitä voi joko määritellä ennakkoon ja valita sitten tai kirjoittaa vapaasti.

Audit Trail Viewerilla käyttäjät voivat nopeasti ja kätevästi etsiä ja suodattaa kaikki järjestelmän muutokset, eivätkä menetä koskaan järjestelmän yleiskuvaa.

MCNET