Multikemikaalikaapit

ECOSAFE on Sveitsiläinen kemikaaliturvatuotteiden valmistaja, jonka erikoialaa on kemikaalien varastointi. Kokemusta kemikaalikaappien valmistamisesta ja kehittämisestä 40 vuotta. ECOSAFE tuotteet täyttävät vaativimmatkin standardit.

Nämä multikemikaalikaapit soveltuvat palavien, happojen ja emästen sekä myrkyllisten kemikaalien säilyttämiseen.

Tyypin 14470-1 60 ja 90 multikemikaalikaapit ovat myös paloturva luokituksella varustettuja.

Multikemikaalikaappeja myös pestisideille.

Multikemikaalikaappi 3-piste lukituksella

Soveltuvat palavien, happojen, emästen ja myrkyllisten kemikaalien varastointiin. Saataville eri väreillä maalatuilla ovilla. 3-pisteen lukitusmekanismi paremman turvallisuuden takaamiseksi.

Modulaarinen Multikemikaalikaappi

Kaapit soveltuvat palavien, happojen, emästen ja myrkyllisten kemikaalinen säilytykseen yhdessä tai erikseen. Saatavilla erilaisilla kemikaalilokero jaoituksilla. Ei ole yhteensopiva paloturvaluokitukselle.

Multikemikaapikaappi

Edullinen vaihtoehto palavien, happojen, emästen ja myrkyllisten kemikaalinen säilytykseen. Suositellaan peruskemikaalien säilytykseen jos ei tarvita paloturvaluokitusta.

Multikemikaalikaappi vetolaatikoilla

Vetolaatikoilla varustettu monikemikaapikaappi. Soveltuu palaville, hapoille, emäksille sekä myrkylliseille kemikaameille. Laatikko kerrallaan avautuva.

Myrkkykaapit

Osat kaapeista on varustuuja tuuletusreijillä. Soveltuvat reagenssien ja myrkyllisten kemikaalien säilyttämiseen.

Paloturvalliset multikemikaalikaappi

Kaapit soveltuvat palavien, happojen, emästen ja myrkyllisten kemikaalinen säilytykseen yhdessä tai erikseen. Saatavilla erilaisilla kemikaalilokero jaoituksilla. Täytttää EN 14470-1 60 ja 90 paloturvaluokituksen.

Pestisidikaapit

Lain mukainen säilytyskaapit pestisidien söilyttämiseen. Tuotteet ovat edullisia vaihtoehtoja turvalliseen säilytykseen.

Pöydän alle sijoitettavat multikemikaalikaapit

Soveltuvat palavien, happojen, emästen ja myrkyllisten kemikaalien säilyttämiseen. Saatavilla myös erilaisilla kemikaalilokero jaoituksilla.