Kosteuskaapit

Kosteuskaapit

Täydellinen ympäristön simulaatio kosteuskaapissa – Tämä ilmastokaappi tarjoaa täyden mukavuuden, luotettavuuden ja turvallisuuden valikoiman. Siinä on aktiivinen kosteudenhallinta, joka on säädettävissä 20 %:sta 95 %:iin suhteellista kosteutta, ja vertaansa vailla oleva lämpötilan ja kosteuden tasaisuus koko sisätilassa. Se soveltuu ympäristötestaukseen, ympäristön simulaatioon, palvelusiän nopeutettuihin testauksiin sekä 85/85-testeihin IEC 60068-2-67 ja IEC 60068-2-78 mukaisesti.

Kosteus ilman kondensaatiota – Aktiivinen kosteudenhallinta varmistaa ihanteellisen lämpötilan, kosteuden sekä lyhyet palautumisajat oven avaamisen jälkeen. Se on käytännössä huoltovapaa ilmastokaappi. Yhdistettynä kuuden sivun lämmitykseen, mukaan lukien lämmitetty sisäinen lasiovi, se myös minimoi höyrystymisen sisätiloissa ja siten kondensoituneen veden tippumisen riskin testikohteeseen. Alumiininen lämpöjohtavuuskerros tukee optimaalista lämpötilanjakautumista ja toimii lämpövarastona väliaikaisen sähkökatkon aikana.

Mukavat varusteet palvelusiän nopeutettuihin testauksiin

Varmistaakseen, että ympäristötestit ja palvelusiän nopeutetut testit, kuten 85/85 testit, sujuvat luotettavasti ja turvallisesti, kosteuskaappi HCP tarjoaa laajan valikoiman mukavuustoimintoja:

 1. Vakio läpivienti takapaneelissa
 2. Paristovarmaistettu ControlCOCKPIT (vaihtoehto)
 3. Prosessin käynnistys alkaa SetpointWAIT-toiminnolla vain, kun asetettu lämpötila on saavutettu
 4. Hälytysviestejä voidaan lähettää sähköpostitse tai tekstiviestillä MobileALERTin (vaihtoehto) avulla ja paljon muuta.

Ominaisuudet

 • Lämpötila-alue jopa +90 °C
 • Neljä mallikokoa (tilavuus 56 – 241 litraa)
 • Yksi mallivariantti: TwinDISPLAY
 • Aktiivinen kosteudenhallinta 20 – 95 % suhteellinen kosteus
 • Vakiona kaksoisovet – ominaisuudet

 

 1. Saastumisen estäminen
 2. Lämpötilan laskujen tai nousujen estäminen
 3. Optimaalinen näkyvyys herkälle kammiokuormalle laajan lämmitetyn sisäisen lasioven kautta

 

 • Intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttövalikko
 • Lämmityskonsepti on erityisesti mukautettu tarkan ja tasaisen lämpötilan hallintaan
 • Laaja valikoima ohjelmointi- ja dokumentointivaihtoehtoja eri lämpötila- ja kosteusprofiilien hallintaan AtmoCONTROL-ohjelmiston avulla
 • Hälytystoiminnot, kolminkertainen ylilämpötilasuoja ja kaikkien parametrien samanaikainen näyttö tarjoavat turvaa näytteille ja soluviljelmille
 • Lähes yksinomainen korkealaatuisen ja helposti puhdistettavan ruostumattoman teräksen käyttö työkammiossa ja kuorissa

HCP mallin Lämpötila-kosteusalue 

Kaikki ilmastokaapit eivät ole samanlaisia. Kaapin kuorman kosteuspitoisuus, ympäristön olosuhteet ja kyseinen lämpötila-kosteus työskentelyalue ovat ratkaisevia tekijöitä oikean laitteen valinnassa. Viereisessä kaaviossa voit nähdä mahdolliset lämpötila/kosteus-yhdistelmät kosteuskaapeillemme HCP.

Kyseisellä lämpötila-kosteusalueella jatkuva käyttö on mahdollista (ympäristön lämpötilassa 22 °C ± 3 K, suhteellinen kosteus < 50 %). Kondensaatiota voi esiintyä kynnysalueella. Määrään vaikuttavat kaapin kuorman kosteuspitoisuus ja ympäristön olosuhteet.

Kaavio
Temperature-humidity working range HCP
HCP50
Memmert HCP50
HCP50
HCP105
Memmert HCP105
HCP105
HCP150
Memmert HCP150
HCP150
HCP240
Memmert HCP240
HCP240