UV - UV/Vis - NIR spektrofotometrit

UV / UVVis / NIR spektrofotometrit

Aina ultratehokkaista UV-, Vis- ja NIR -järjestelmistä pienimpiin spektrofotometreihin, analytiikkaratkaisumme tarjoavat luotettavia tietoja ja korkeimmat saatavilla olevat suorituskykymääritykset käyttämällä huippuluokan optisia ominaisuuksia.

Jos työskentelet säänneltyjen alojen parissa, tarvitset laajan valikoiman näytteenottovaihtoehtoja tai joudut käsittelemään suuren määrän näytteitä, UV/Vis -järjestelmämme ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat luotettavia tuloksia vähimmällä operaattorikoulutuksella.

Ja edistyneimpiä sovelluksia varten, uusimmat lisäykset molekyylispektrofotometriemme valikoimaan uudelleenmäärittelevät kykysi tarjoamalla aiemmin mahdottoman herkkyyden, resoluution ja skannausnopeuden lähellä infrapunassa.

Optisella spektroskopialla tarkoitetaan näkyvän valon sekä sen lähimpien aallonpituuksien ultravioletin ja lähi-infrapunan alueella tapahtuvaa kemiallista analytiikkaa ja materiaalitestausta.

UV-VIS-NIR spektroskopiaa käytetään erityisesti molekyylien pitoisuusmittauksissa nestetilaisilla näytteillä, sekä kiinteiden materiaalien optisten ominaisuuksien määrityksessä UV, näkyvän valon ja NIR alueen aallonpituusalueella.

UV-VIS-NIR viittaa termiryhmään ultraviolet/visible/near infrared spectroscopy.

Lambda 265
PerkinElmer Lambda 265 UV/Vis

Lambda 265 UV/VIS-spektrofotometri

Lambda 265 UV/VIS-spektofotometri on ultranopea diodirividetektorillavarustettu spektrofotometri jokapäiväiseen käyttöön äärimmäisen luotettavalla tekniikalla varustettuna. Laitteen mittausalue on 190nm – 1100nm (2nm resoluutiolla) yhdellä ja samalla spektrin ajolla muutamassa sekunnissa. Laitteessa ei ole liikkuvia osia perusoptiikassa ja valolähteenä toimii korkea-energinen Xenon-lamppu (absorptiomaksimi 3A). Laitteen äärimmäisen pieni koko (leveys 34 cm, paino 7 kg) helpottaa laitteen sijoittelua. Avoin näytetila helpottaa laitteen käyttöä ja tekee käytöstä suoraviivaista sekä nopeaa.

 

 

Lambda 365
PerkinElmer Lambda 365+ UV/Vis

Lambda 365+ UV/VIS-spektrofotometri

Lambda 365 UV/VIS-spektrofotometri tarjoaa omassa luokassaan “state-of-art” suorituskykyä, joka vastaa lääkekehityksen, analyyttisen kemian, genetiikan ja laadunvarmistuksen QA/QC vaatimuksia. 21 CFR part 11 -ohjelmistolla varustettuna Lambda 365+ on valmiina perusmenetelmä-kehityksestä aina elektronisiin allekirjoituksiin. Laite on perinteinen kaksisädespektrofotometri (190nm – 1100nm), jonka absorptiomaksimi on 4A. Laitteeseen saatavat äärimmäisen laajat lisälaitevalikoimat tekevät laitteesta monikäyttöisen ja muutautumiskykyisen analyysien vaihtuessa.

Tarjoten korkeaa vakautta ja vähäistä hajasäteilyä, LAMBDA 365+ -kaksoisvirityksinen UV/Vis-spektrometri tarjoaa muuttuvan spektrikaistan leveyden ominaisuuden 0,5 nm:stä 20 nm:iin ja suuren näytekomponentin, joka voi helposti majoittaa yli 10 näytteenottotarvikeyhdistelmää. Helppokäyttöiset lisävarusteet ohjelmiston tunnistuksella minimisoivat asennusajan ja vaivannäön, ja monisoluisten vaihtajien (valinnainen) sijainnin optimoi laitteen ohjelmisto parhaiden tulosten saavuttamiseksi laajassa valikoimassa rutiinikäyttöä, mukaan lukien:

 • Lääkevalmisteiden laadunvalvonta ja liukenevuuskokeet
 • Biofarmaseuttiset valmisteet
 • Ympäristötestaus
 • Akateeminen käyttö
 • Kemikaalit
 • Voiteluaineet ja jäähdytysnesteet
 • Optiikka
 • Elintarvikkeet
 • Analyyttiset testit

 

Innovatiivinen LAMBDA 365+ on suunniteltu huomioimaan tarpeesi tarjotakseen sinulle:

Korkea suorituskyky – Mittaa suurempia absorboivia nesteitä (jopa 4A) Avaa kemiallinen kinetiikka nopeammilla skannausnopeuksilla Korkeampi aallonpituuden toistettavuus, fotometrinen toistettavuus ja pienempi hajasäteily

Yksinkertaistetut työnkulut – Nopea ja helppo analyysi sisäänrakennetuilla menetelmillä Vähäinen huolto virtaviivaistetulla lampun vaihtoprosessilla Parannettu tuottavuus ja helpompi käyttö valinnaisella kosketusnäytöllä

Maksimaalinen joustavuus – Suuri näytekomponentti, joka mahtuu monenlaisiin näytteisiin ja lisävarusteisiin Automaattinen ja taloudellinen näytteenotto korkean läpimenoajan perusteella

Moderni, intuitiivinen ja helppokäyttöinen UVWinLab-ohjelmisto on suunniteltu yksinkertaisuuteen ja tehokkuuteen tietojen keräämisessä, käsittelyssä ja tulosten tuottamisessa. Enhanced Security (ES) -versio heijastaa tapaasi työskennellä, ohjaten sinua menetelmän kehittämisessä, analyysissä, raportoinnissa ja tulosten esittämisessä yksinkertaisin askelin. Edistyneiden ohjelmistotoimintojen, kuten makrojen ja näytetaulukoiden, avulla analyysin kaikki vaiheet on helppo räätälöidä.

 • Automaattiset näytteenottimet täysin integroitu ohjelmistoon
 • Optimoi automaattinen näytteenotto automaattisella sipperillä ja S20-sarjan autosamplerillä
 • Tallenna parametrit menetelmääsi virtaviivaistetun analyysityönkulun saavuttamiseksi
 • Yksinkertaistetut tietojen vientitoiminnot
 • Tietojen vientivaihtoehdot sisäänrakennettuina analyysimenetelmään helpottaaksesi näytetietojen vientiä useissa yleisissä muodoissa, mukaan lukien .csv ja ASCII.
 • Vie tietosi Exceliin, ulkoiseen palvelimeen tai LIMS-järjestelmään

 

Sisäänrakennetut suorituskyvyn validointimenetelmät

 • Vianetsintä ja ongelmien ratkaisu on helppoa käyttämällä yli 20 suorituskyvyn validointitestia (IPV)
 • Seuraa laitteen suorituskykyä nopeasti ja helposti näiden testien avulla
 • Helppo varmuuskopiointi ja tietojen palautus
 • Hallitse tietojasi vaivattomasti UVWinlab-tietokantatyökalulla varmistaaksesi, että pidät tietosi turvallisina ja suojattuina

 

21 CFR Osa 11 -vaatimustenmukaisuus

 • Monitasoiset käyttäjäoikeudet, salasanalla suojattu pääsyoikeudet, menetelmälukitusmahdollisuus ja täysin mukautettavat e-sinature-pisteet
Lambda 465
PerkinElmer Lambda 465 UV/Vis

Lambda 465 UV/VIS-spektrofotometri

Suunniteltu erityisesti korkean tason tutkimusta sekä rutiini- ja suurten näytemäärien sovelluksia varten, LAMBDA™ 465 UV/Vis on innovatiivinen PDA-ratkaisu, joka tarjoaa maksimaalista luotettavuutta – ja siten maksimaalista luottamusta tuloksiisi.

Ultranopea, korkean suorituskyvyn, luotettava fotodiodimatriisin UV Vis

Sen PDA-teknologia mahdollistaa koko spektrin hankinnan – 1100 nm:stä 190 nm:iin – jo 20 millisekunnissa. Lisäksi järjestelmä tarjoaa 1 nm:n optisen resoluution, mikä mahdollistaa sen, että se täyttää useiden farmakopeoiden vaatimukset. 21 CFR Osa 11 -vaatimustenmukaisella ohjelmistolla se on ihanteellinen ratkaisu liukenevuuskokeisiin, nopeaan kineettiseen analyysiin ja muihin sovelluksiin, joissa tarvitaan korkeanopeaista skannausta ja korkeaa resoluutiota – ja se sopii täydellisesti myös menetelmän kehitykseen ja näyten analyysiin.

Joustavuutta näytteenottoon sekä korkeaa resoluutiota ja alhaista kohinaa spektrissä varten kaksoisvalonlähde (volframi ja deuterium) läpinäkyvässä kokoonpanossa on yhdistetty, tarjoten mahdollisimman suuren energiansiirron läpi – tärkeä tekijä lisätarvikkeiden kanssa, jotka vaikuttavat energiansiirtoon.

Lambda 850
PerkinElmer Lambda 850+ UV/Vis

Lambda 850+ UV/VIS-pektrofotometri

Yli 55 vuoden ajan PerkinElmer on ollut alan johtava toimija UV/Vis/NIR- ja UV/Vis-instrumentoinnissa ja jatkaa uusien mittapuiden asettamista innovatiivisella LAMBDA™-sarjallaan. LAMBDA 850+ UV/Vis -spektrofotometrimme on yksi korkeimman suorituskyvyn UV/Vis-järjestelmistämme, suunniteltu pinnoitteiden, korkean suorituskyvyn lasien ja komponenttien analyysiin sekä tutkimuksessa että valmistuksessa. Laite täyttää teollisuuden vaatimukset ultrakorkeasta suorituskyvystä, joustavuudesta ja kätevyydestä.

Valitse LAMBDA 850+ ultrakorkean UV/Vis-suorituskyvyn saavuttamiseksi aallonpituuksille 175 nm – 900 nm, sovelluksiin kuten aurinkosuojatuotteiden analyysiin, litteiden näyttöpaneelien heijastavuusominaisuuksiin, maalikalvoihin, lasin ja aurinkokennojen läpäisyyn ja heijastavuuden luonnehtimiseen.

LAMBDA 850+ tarjoaa vertaansa vailla olevaa joustavuutta antamalla sinulle mahdollisuuden mukauttaa järjestelmäsi tarpeidesi mukaan. Valitse detektorit ja tarvikkeet, jotka tarjoavat kätevimmän ja joustavimman näytteenoton lähestymistavan, Lambda 850+ UV/Vis -spektrofotometri on suunniteltu maksimaaliseen monipuolisuuteen, optimaaliseen suorituskykyyn ja arvoon:

 • Universal Reflectance Accessory – Korvaa vakiodetektori tällä innovatiivisella lisävarusteella automaattiseen näytteenkulman mittaamiseen.
 • Total Absolute Measurement System – Total Absolute Measurement System (TAMS) tarjoaa suurimman joustavuuden ja tarkkuuden mittaamalla spekulaarista sekä diffuusia läpäisyä ja heijastumiskykyä, jossa on päivitettävä detektorikonfiguraatio.
 • General-Purpose Optical Bench – Vaihda GPOB, jotta voit käsitellä suurempia näytteitä, kuten linssejä, jakajalaseja ja optiikkaa.
 • Snap-in -integroivat pallot diffuusin ja spekulaarisen heijastumisen tallentamiseksi. Saatavana 100 ja 150 mm: ssä, 8° heijastus ja keskitelinekyky.
 • Kahden näytteenottokomponentin avulla saat enemmän vaihtoehtoja ja vertaansa vailla olevan näytesäiliön koon.
 • Laaja valikoima näytteenottomoduuleja, jotka vaihdetaan vain sekunneissa.

 

Ohjelmisto

Vapauta LAMBDA 850+ UV/Vis/NIR -spektrofotometrin voima UV WinLab -ohjelmistolla, joka on suunniteltu toiminnalliseen yksinkertaisuuteen ja kykyyn käsitellä haastavimpiakin analyysejä. Enhanced Security™ (ES) UV WinLab -ohjelmisto on suunniteltu kiireisiin lääketieteellisiin, valmistus-, teollisuus-, elintarvike- tai akateemisiin laboratorioihin säännellyissä ympäristöissä, jotka edellyttävät noudattamista Yhdysvaltojen FDA 21 CFR Osa 11 -määräysten kanssa.

Lambda Consumables
Lambda 850+ ja 1050+ tarvikkeet
Lambda 1050
PerkinElmer Lambda 1050+ UV/Vis/NIR

Lambda 1050+ UV/VIS/NIR spektrofotometri

PerkinElmerin LAMBDA 1050+ UV/Vis/NIR -spektrofotometrit on suunniteltu tarjoamaan korkeinta suorituskykyä ja joustavuutta laajan näytekirjon analysointiin, mukaan lukien pinnoitteiden, korkean suorituskyvyn lasien, aurinkoenergian ja edistyneiden materiaalien ja komponenttien analyysi sekä tutkimuksessa että valmistuksessa. LAMBDA 1050+ täyttää ja usein ylittää teollisuuden standardit ultrakorkeasta suorituskyvystä, joustavuudesta ja kätevyydestä. Uusimman sukupolven LAMBDA 1050+ -spektrofotometrit on suunniteltu tarjoamaan nopeampia skannausnopeuksia, laitekonfiguraatioita ja parempia vasteaikoja kuin koskaan ennen, jotta voit maksimoida tuottavuutesi.

Korkean suorituskyvyn LAMBDA 1050+ tarjoaa vertaansa vailla olevaa joustavuutta mahdollistamalla järjestelmien mukauttamisen tarpeisiisi. Valitse detektorit ja tarvikkeet, jotka tarjoavat kätevimmän ja joustavimman lähestymistavan näytteenottoon kuin mikään muu saatavilla oleva UV/Vis/NIR -järjestelmä.

Parannettu Näytteenhallinta

LAMBDA 1050+:ssa on joukko ominaisuuksia ja lisävarusteita näytteesi hallintaan ja datan laadun varmistamiseen, mukaan lukien:

Teollisuuden suurimmat näytesäiliöt mahdollistavat enemmän näytteen liikkuvuutta ja nopean asennuksen erilaisille lisävarusteille Snap-in -integroivat pallot diffuusin ja spekulaarisen heijastumisen tallentamiseksi. Saatavana 100 ja 150 mm:ssä, 8° heijastus ja keskitelinekyky Universal Reflectance Accessory – Kaksikanavaisilla Si- ja InGaAs -detektoreilla varustettu lisävaruste automaattiseen, tarkkaan ja toistettavaan kulmien säätöön Pol/Depol Drive Unit – Automaattinen ohjaus polarisoituneen tai depolarisoituneen valon säätämiseksi tietokoneen avulla Sisäinen instrumentin hallitsema vaimennus 1–0,1 %, korkean absorboivan mittauksen yhteydessä

Älykkäämpi Joustavuus

LAMBDA 1050+:n älykäs modulaarinen suunnittelu yhdessä valikoiman snap-in -lisävarusteiden kanssa mahdollistavat laitteen asentamisen monenlaisiin tarpeisiin ja kokoonpanoihin, mukaan lukien:

Kahden näytteenottokomponentin avulla – LAMBDA 1050+ voidaan konfiguroida kahdella suurella näytteenottosäiliöllä kaksinkertaiseen joustavuuteen. Käytä yhtä vakiotarkastus- tai läpäisytesteihin ja toista muille erityisille mukautetuille sovelluksille. Universal Reflectance Accessory – Poista vakiodetektori ja lisää tämä innovatiivinen lisävaruste automaattiseen näytteenkulman mittaamiseen. Total Absolute Measurement System – Total Absolute Measurement System (TAMS) tarjoaa korkeimman joustavuuden ja tarkkuuden spekulaarisen, diffuusin läpäisyn ja heijastumisen ominaisuuksien mittaamisessa, päivitettävissä olevalla detektorikonfiguraatiolla. General-Purpose Optical Bench – Vaihda GPOB, jotta voit käsitellä suurempia näytteitä, kuten linssejä, jakajalaseja ja optiikkaa.

Suurempi Tuottavuus

Nopeammat tulokset – Uuden LAMBDA 1050+:n korkea herkkyys mahdollistaa skannauksen nopeammin kuin koskaan aiemmin ilman datan laadun heikkenemistä – jopa 2,25 kertaa nopeammat Simple Scan – ja 40 % nopeammat Full Scan -nopeudet kuin vanhemmissa versioissa. Suurempi herkkyys – Kaksoispeilit tarjoavat paremman signaalin suuremmalle herkkyydelle näytteiden tarkkaan karakterisointiin. Vähennetty asennusaika – Alan nopeimman laite- ja näytteenasetusajan avulla LAMBDA 1050+ on nopeampi kuin koskaan. Se mahdollistaa sinulle paitsi uusien mahdollisuuksien löytämisen myös nopeimman tavan päästä niihin! Tarjoamme myös standardin validointipaketin kaikille LAMBDA-spektrofotometreillemme.

Ohjelmisto

Vapauta LAMBDA 1050+ UV/Vis/NIR -spektrofotometrisi voima UV WinLab -ohjelmistolla, joka on suunniteltu operatiiviseen yksinkertaisuuteen ja kykyyn käsitellä haastavimpia analyysejä. Enhanced Security™ (ES) UV WinLab -ohjelmisto on suunniteltu kiireisille lääketieteellisille, valmistus-, teollisuus-, elintarvike- tai akateemisille laboratorioille säänneltyjen ympäristöjen, kuten Yhdysvaltain FDA 21 CFR Osa 11 -määräysten, vaatimusten mukaisesti.

Lambda Consumables
Lambda 850+ ja 1050+ tarvikkeet
MAT Char Kalalogi
Mat Char katalogi

PerkinElmer materiaalikarakterisoinnin lisälaite ja kulutustarvikekalogi

Today’s advanced and increasingly diverse Advanced Materials laboratories are facing new challenges on a daily basis – starting from raw materials right up to the finished product. Our comprehensive portfolio of analytical solutions is designed to give you the higher accuracy, sensitivity, and ease of use your laboratory demands for examining with confidence, the purity, composition, and performance of your compounds. What’s more, a range of complementary services is available to keep your laboratory up and running, meeting the stringent requirements of a variety of environments and working practices.