Peltier jäähdytettävät inkubaattorit IPPeco

Memmertin Peltier jäähdyttävät inkubaattorit

Tehokas ja samalla energiatehokas: Peltier-jäähdytetty inkubaattori IPPeco – Memmertin kehittyneen Peltier-teknologian voimalla toimiva IPPeco on samanaikaisesti energiatehokkain ja tehokkain jäähdytetty inkubaattori lajissaan. Verrattuna vastaaviin laitteisiin sen lämpenemis-, jäähdytys- ja palautumisajat ovat paljon lyhyempiä. Memmertin Peltier-jäähdytetty inkubaattori säästää käyttökustannuksissa, varmistaa näytteiden laadun ja tekee mikrobiologisen laboratorion työstä huomattavasti tehokkaampaa. Yleisiä käyttökohteita ovat mikrobiologiset analyysit, bakteerimäärien määritys, viljely yli ja alle huoneenlämpötilassa, oluen vakauden nopeutettu vanhentumistesti tai maitotuotteiden säilyvyystestit

Ominaisuudet

  • Lämpötila-alue 0 °C jopa +70 °C
  • 9 mallikokoa (32 – 2140 litran tilavuus)
  • 2 mallivarianttia: SingleDISPLAY ja TwinDISPLAY
  • Peltier-elementteihin integroidut tuulettimet takaavat nopean energiansiirron ja optimaalisen lämpötilan jakautumisen.

 

  • Vakiona kaksoisovet täysin eristettyä ruostumatonta terästä. Sisäpuolella lasi: estää kontaminaation sekä lämpötilan laskut ja nousut. Lisäksi herkän kuorman optimaalinen tarkkailu on mahdollista laajojen sisäpuolisten lasiovien kautta (koko 1400/2200 ruostumattomat teräsovet lasiosalla; koot 750, 1060 ja 1400 kahdella lehdellä, koko 2200 kolmella lehdellä).

Yksilöllinen lämpötilan tasaisuus – Jäähdytetyn inkubaattorin IPP eco kehittynyt Peltier-teknologia takaa erittäin herkän lämpötilansäädön pienimmillä säätövaihteluilla, mikä varmistaa yksilöllisen lämpötilan tasaisuuden. Sisätila on täysin suljettu ympäristöstä. Sinulle koituvat edut: näytteen kuivumisen minimaalinen riski ja kondensaation muodostuminen jäähdytysprosessin aikana tapahtuu työtilan ulkopuolella Peltier-elementissä. Koska jäähdytysinkubaattori IPPeco ei vaadi kompressoria, se säästää arvokasta tilaa laboratoriossa ja toimii vertaansa vailla olevan hiljaisesti ja vähäisillä tärinöillä.

Memmertin jäähdytetty inkubaattori IPPeco tarjoaa ainutlaatuisia etuja:

  • Intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttövalikko
  • Lähes yksinomaan laadukkaan, korroosionkestävän ja helposti puhdistettavan ruostumattoman teräksen käyttö työkammiossa ja kuorirakenteessa
  • Lämmityskonsepti erityisesti mukautettu tarkan ja tasaisen lämpötilansäädön varmistamiseksi
  • Laaja valikoima ohjelmointi- ja dokumentointivaihtoehtoja käyttäen rajapintoja
  • Integroitu dataloggeri ja AtmoCONTROL-ohjelmisto

 

IPP30

SingleDISPLAY

IPP30plus

TwinDisplay

IPP55

SingleDISPLAY

IPP55plus

TwinDISPLAY

IPP110eco

SingleDISPLAY

IPP110ecoplus

TwinDISPLAY

IPP260eco

SingleDISPLAY

IPP260ecoplus

TwinDISPLAY

IPP410eco

SingleDISPLAY

IPP410ecoplus

TwinDISPLAY

IPP750eco

SingleDISPLAY

IPP750ecoplus

TwinDISPLAY

IPP1060eco

SingleDISPLAY

IPP1060ecoplus

TwinDISPLAY

IPP1400eco

SingleDISPLAY

IPP1400ecoplus

TwinDISPLAY

IPP2200eco

SingleDISPLAY

IPP2200ecoplus

TwinDISPLAY