Laboratorio Bioreaktori

1 Litran Tupla Bioreaktori

Bioreaktori on kompakti, ergonominen ja robusti muotoilultaan. Bioreaktorin säiliön lämpötilan säätö toteutetaan innovatiivisella lämpötilansäätöjärjestelmällä, joka on varustettu Peltier-elementillä. Tämän ansiosta lämpötilansäätö on mahdollista ilman, että säiliö on yhdistetty bioreaktorin jäähdytysvesilähteeseen. Magneettisesti kytketty ajolaite luo hyvät steriiliysolosuhteet. Kaikki bioreaktorit ovat lähtökohtaisesti lasista valmistettuja reaktion/kasvatuksen edistymisen helpon seurannan mahdollistavia.

EDF1 1 1

Ominaisuudet

Uusi magneettinen ajolaite parantaa steriiliyttä ja varmistaa tehokkaat sekoitusolosuhteet.

Siemens Simatic S7-1500 -pohjainen ohjaus ja 15 tuuman käyttöpaneeli luovat korkeatasoisen prosessivalvonnan, mahdollistavat ohjelmiston etähuollon ja laitteiston paikallisen huollon Siemensin edustajan toimesta.

Käyttäjäystävällinen käyttöpaneeli tarjoaa monia toiminnallisia mahdollisuuksia, kuten:

 • Näytteenoton ja induktion ajan ja tilavuuden merkintä
 • Käyttäjätoimintojen lokikirja
 • Reseptien luominen, valitseminen, tallentaminen ja muokkaaminen.

 

Peltier-järjestelmät:

 • Reaktorille ei tarvita jäähdytysveden syöttöä eikä poistoa
 • Kansirakenteessa ei ole hitsattuja osia, mikä luo ihanteelliset puhdistus- ja steriiliysolosuhteet
 • Kätevä muotoilu, jossa on helppo puhdistaa magneettinen sekoitin ja käyttäjäystävälliset peristalttiset pumppujärjestelmät.
EDF1 3
Mikrobiologia EDF-1.2 Peltier-ohjattu järjestelmä

EDF-1.2 Kaksoisbioreaktori

EDF-1.2 on innovatiivinen kaksoisbioreaktori, joka on suunniteltu sekä tutkimus- että prosessikehityskäyttöön fermentaatiossa ja soluviljelyssä.

Peltier-elementillä jäähdytetyt kondensaattorit tarjoavat poikkeuksellisen pakokaasujen jäähdytyksen ilman kiertovesiä käyttämällä. Kestävä rakenne ja tuuletinohjattu lämmönvaihto kehittävät tarpeeksi tehoa jäähdyttämään ja tiivistämään jopa korkean lämpötilan prosesseja.

5 Litran Bioreaktori

EDF-5.5 on huippumallimme, joka sisältää täyden automaation, kompaktin ja robustin suunnittelun. Paksusta lasisylinteristä valmistettu säiliö on kiinnitetty yläkannen ja metallisen suojatun pohjan väliin. Säiliö on täysin autoklavoitava ja siinä on SIEMENS Simatic -ohjain täydellä bioprosessien automaatiolla ja päivitettävillä vaihtoehdoilla.

EDF5strip

Ominaisuudet

Uusi magneettinen ajolaite parantaa steriiliyttä ja varmistaa tehokkaat sekoitusolosuhteet. Siemens Simatic S7-1500 -pohjainen ohjaus ja 15 tuuman käyttöpaneeli luovat korkeatasoisen prosessin valvonnan, takaavat ohjelmiston etähuollon ja laitteiston huollon paikallisen Siemensin edustajan kautta. Käyttäjäystävällinen käyttöpaneeli tarjoaa monia toiminnallisia mahdollisuuksia, kuten:

 • Näytteenoton ja induktion ajan ja määrän merkintä
 • Käyttäjätoimintojen lokikirja
 • Reseptien luominen, valinta, tallentaminen ja muokkaus. Kaksi säiliövaihtoehtoa:
  1. Lasinen säiliö metallipohjalla
  2. Perinteinen kaksiseinäinen lasisäiliö

 

Kannessa ei ole hitsattuja osia, mikä luo ihanteelliset puhdistus- ja steriiliysolosuhteet Kätevä muotoilu, jossa on kokoontaitettava kondensaattori säiliön korkeuden pienentämiseksi autoklaavauksen aikana UUTTA! Ylipaineen automaattinen säätö mahdollistaa paineen ylläpidon päällysilmastossa paremman massansiirron ja steriiliyden varmistamiseksi UUTTA! Happimassansiirtokertoimen kLa:n online-mittaus antaa mahdollisuuden prosessin suorituskyvyn operatiiviseen seurantaan Sisäänrakennetut kaasunpaineen alentimet ja nopealiittimet termostaatille/jäähdytysvedelle varmistavat helpon valmistautumisen fermentointiin Laajat syöttöeräasetusten vaihtoehdot mahdollistavat korkeiden biomassan ja tuotetiheyksien saavuttamisen.

EDF5 5 DN MO
EDF-5.5-DB-MO

Mikrobiologia EDF-5.5-DB-MO Kaksoispohjasäiliö

EDF-5.5-DB-PBR on autoklavoitava lasinen fotobioreaktori, jonka työtilavuus on 2 – 4,5 L (kokonaistilavuus 6,2 L ja sisähalkaisija 150 mm). Tämä bioreaktori on suunniteltu erityisesti tarkkaa fototrofista levien ja syanobakteerien viljelyä varten.

Lasirakenne mahdollistaa optimaalisen valonläpäisyn, kun taas autoklavoitavuus takaa kokeen turvallisuuden ja steriiliyden.

EDF5 5
EDF-5.5-JG-MO

Mikrobiologia EDF-5.5-JG-MO nestevaipallinen lasisäiliö

Lasinen säiliö metallipohjalla. Autoklavoitava näytteenotto-laite pohjassa helpottaa toimintoja fermentaatioprosessin aikana.

 • Kaksoisseinämäinen lasisäiliö. Suurempi lämmitysalue tarjoaa tasaisemman lämmityksen.
EDF 5 5 DBCC
EDF-5.5-DB-CC

Soluviljelyt EDF-5.5-DB-CC Kaksoispohjasäiliö

Lasinen säiliö metallipohjalla. Autoklavoitava näytteenottolaite pohjassa helpottaa toimintoja fermentaatioprosessin aikana.

 • Kaksoisseinämäinen lasisäiliö. Suurempi lämmitysalue tarjoaa tasaisemman lämmityksen.
EDF 5 5 JGCCPNG
EDF-5.5-JG-CC

Solujen viljely EDF-5.5-JG-CC: Kaksoisseinämäinen lasisäiliö

EDF-5.5-sarja on kompakti, ergonominen ja kestävästi suunniteltu, jossa lasisylinterisäiliö on kiinnitetty yläkanteen ja metallisella kaksoisseinämäisellä pohjalla.

Bioreaktoria on helppo ylläpitää ja se helpottaa perustoimintoja ja valmisteluun liittyviä prosesseja, kuten pesua ja autoklaavointia.

Korkea mukautettavuus ja luotettavuus monimutkaisille fermentaatioille!

 

.

EDF 5 5 DBPBR
EDF-5.5-DB-PBR

Fotosynteettinen solujen viljely EDF-5.5-DB-PBR: Kaksoisseinämäinen lasisäiliö

EDF-5.5-DB-PBR on erinomainen valinta tutkijoille ja tieteilijöille, jotka haluavat viljellä fototrooppisia mikro-organismeja tarkkuudella ja tarkkuudella.

Astia sisältää ohjelmoitavan LED-matriisin, joka on helppo poistaa, mikä mahdollistaa nopean ja siistin asennuksen.

EDF 5 5 DBPBR
EDF-5.5-DB-PBRMO

Mikrobiologia EDF-5.5-DB-PBRMO

Metallinen kaksoispohja pohjassa sterilisoitavalla näytteenottolaitteella ja LED-paneelit

Lasinen säiliö, jossa metallipohja. Autoklavoitava näytteenottolaite pohjassa helpottaa toiminnallisia toimia käymisprosessin aikana.

Fotobioreaktorisäiliö – Ohjelmoitavan LED-matriisin lisääminen mahdollistaa fotosynteettisten mikro-organismien viljelyn.

15 Litran Bioreaktori

EDF-15.5 on autoklavoitava lasibioreaktori, jonka työtilavuus on 11 litraa (kokonaistilavuus 16 litraa, sisähalkaisija 200 mm). EDF-15.5 voidaan mukauttaa nisäkäs-, kantasolu- ja kasvisolujen viljelyyn. Riippuen käytetystä mikrobikulttuurista, on mahdollista mukauttaa bioreaktorin kokoonpanoa vastaavasti vaihtamalla sekoitin ja täydentämällä ilmastointikaasun sekoitusyksikköä (ilma, O2, N2, CO2) kuplajärjestelmällä.

Erityiset Ominaisuudet

 • Uusi magneettinen vetolaite parantaa steriiliyttä ja varmistaa intensiiviset sekoitusolosuhteet.
 • Siemens Simatic S7-1500 -pohjainen ohjaus ja 15 tuuman käyttöpaneeli luovat korkean standardin prosessin valvontaan, mahdollistavat ohjelmiston etähuollon sekä laitteiston huollon paikallisen Siemens-edustajan kautta.
 • Käyttäjäystävällisessä käyttöpaneelissa on monia lisämahdollisuuksia, kuten näytteenoton ja induktion ajan ja tilavuuden merkintä, operaattorin toimintaloki ja reseptien luominen, valinta, tallentaminen ja muokkaus.
 • Mahdollisuus valita kaksi erilaista suunnittelusäiliötä. Autoklavoitava näytteenottolaite säiliön pohjassa helpottaa toimintoja prosessin aikana.
 • Kannen hitsaamattomat komponentit luovat ihanteelliset puhdistus- ja steriiliysolosuhteet.
 • Kokoontaitettava kondensaattori mahdollistaa säiliön korkeuden pienentämisen autoklaavauksen aikana.
 • UUTTA! Ylipaineen automaattinen säätö mahdollistaa paineen ylläpidon päällyskerroksessa paremman massansiirron ja steriiliyden vuoksi.
 • UUTTA! Happimassansiirtokertoimen kLa:n online-mittaus antaa mahdollisuuden prosessin suorituskyvyn operatiiviseen seurantaan.
 • Sisäänrakennetut kaasunpaineen alennusventtiilit ja nopealiittimet termostaattaus-/jäähdytysvedelle takaavat helpon valmistelun fermentointeihin.
 • Laajat syöttöeräkonfiguraatiovaihtoehdot mahdollistavat korkeiden biomassan ja tuotetiheyksien saavuttamisen.
EDF15
EDF-15.5-DB-MO

DF-15.5 on autoklavoitava lasibioreaktori.

EDF-15.5 laboratoriobioreaktorilla on kaksi versiota*:

1*) EDF-15.5-DB-MO bakteerien, hiivojen ja sienikulttuurien viljelyyn.

2*) EDF-15.5-DB-CC nisäkäs- ja kasvisolujen viljelyyn.

EDF-15.5-säiliöllä on kompakti, ergonominen ja kestävä rakenne. Lasinen sylinterimäinen säiliö on kiinnitetty yläkanteen ja metalliseen, päällystettyyn pohjaan. Bioreaktorin rakenne on helppo ylläpitää ja soveltaa perustoimintoja sekä valmisteluprosesseja, erityisesti pesua ja autoklaavauksia.

15 1

Luotettava ja mukautuva Siemens Simatic S7-1500 -pohjainen PLC ohjaamaan bioprosesseja ja ylläpitämään elämää reaktorissa.

15_2_1

Hitsaamattomat kannen osat – ihanteelliset puhdistamiseen ja steriiliyteen.

15 3

Päällystetty metallipohja ja pohjaan sijoitettu sterilointikelpoinen näytteenottolaite luovat helppokäyttöiset ja kestävät toimintaolosuhteet.

EDF15 5 1 1

Kokoontaitettava kondensaattori mahdollistaa korkeuden pienentämisen autoklaavauksen aikana.